top of page

WEBINAARIVIIKKO 8.-12.8.2022

Miksi yrityksen tulee uudistua? Miksi uudistumisen tulisi olla jatkuvaa? Mikä on oikea uudistumistahti? Miksi ihmiseen kannattaa panostaa? Miksi jokaisen yksilön ja koko organisaation kannattaa olla asiakaskeskeinen? Miten uudistumisen pystyy juurruttamaan organisaatioon ja sen rakenteisiin? Miten pitkä prosessi se on?

 

Miten organisaatiossa jo oleva osaaminen ja kokemus yhdistetään uusiin ajatuksiin ja näkökulmiin sekä uusien osaajien kokemuksiin? Miten saamme koko organisaation ottamaan johtajuutta ja kehittämään työtä ja toimintaa arjessa? Mikä on johdon rooli? Millaista johtajuutta uudistumisessa tarvitaan?

Näihin yllä oleviin kysymyksiin vastaukset eivät ole mekaanisia. Vastaukset eivät ole työkaluja. Vastaukset eivät ole sloganeita. Vastaukset ovat periaatteessa yksinkertaisia: ne pitää vain monesta vastauksesta valita juuri itselleen ja organisaatioonsa sopiviksi. Ja mikä haastavinta: valmiita malleja ja rakenteita työkaluineen ei ole olemassa ja siksi kopiointi ei ole ratkaisu.

Siksi: webinaariviikko.

Siksi: webinaarien teemojen koulutuksia syksyllä 2022!

Siksi: paluu lean-agilen ytimiin, jotka toimivat ja jotka kestävät tässäkin ajassa ehkä jopa paremmin ja selkeämmin kuin ikinä ennen, sillä lean-agile tuo valmiutta jatkuvaan uudistumiseen ajassa, jonka keskiössä on nopea, nopeampi, muutos.

Tervetuloa näihin kaikkiin. 

image.png

Elokuun webinaariviikon webinaarit ja niiden jatkona pidettävät syksyn koulutukset sopivat kaikille, jotka haluavat nähdä asioita ja mekanismeja organisaatioiden toiminnan taustalla, joissa yhdistyvät ihminen, ajattelu ja niitä ilmentävät systeemiset rakenteet ja toimintamallit.

Webinaarien ja koulutusten tavoitteena kokonaisuutena on auttaa osallistujia kehittämään omaa ajatteluaan selkeäksi ja niin vahvaksi, että sen perustalle pystyy rakentamaan omaan organisaatioon uutta, jatkuvasti oppivaa kulttuuria, joka pyrkii mahdollistamaan jatkuvan arvontuoton asiakkaille tavalla, jossa ihmiset voivat hyvin ja kasvavat niin ihmisinä kuin ammattilaisina. Koko tämän paketin jälkeen osallistujilla on käytössään ajattelun työkalut sekä selvä kuva siitä, miten lean-agile- kulttuuri ja tapa toimia/ajatella voidaan luoda ja mitkä voisivat olla selkeät seuraavat stepit aina arvoista rakenteisiin, kohti tehokasta ja turvallista ympäristöä, jossa työntekijät ovat tyytyväisiä ja asiakkaat haluavat valita yrityksen tuotteet ja/tai palvelut yhä uudestaan.

Tämä koko paketti webinaareista koulutuksiin sopii sekä yritysten että julkishallinnon henkilöille.

WEBINAARIT:

Linkeistä avautuu session LinkedIn- sivu.

8.8.2022 - Lean-Agile: back to basics

9.8.2022 - Toteutuva strategia

10.8.2022 - Jatkuvan oppimisen kulttuuri

11.8.2022 - Yhdessäohjautuvuuden perusteet

12.8.2022 - Value Stream Management

Jokainen webinaari pidetään klo.9:00-10:00. Webinaarit pidetään alustalla, joka avautuu tästä linkistä. Toimivuuden voi käydä testaamassa ennen sessioita ja jokaiseen sessioon pääsee sujuvasti selaimen kautta, joten mitään uutta työkalua ei tarvitse tietokoneelle ladata.

Jokaisen webinaarin LinkedIn- sivulta löytyy myös linkki webinaarialustalle ja LinkedIn- sivulla kannattaa käydä itsensä ilmoittamassa, jotta saa myös muistutukset webinaarin ajankohdasta.

KOULUTUKSET:

Linkeistä avautuu kunkin koulutuksen sivu Oppia-.fi- sivustolta.

Linkeistä avautuvilla sivuilla löytyvät tarkemmat koulutusten sisällöt ja sieltä löytyvät myös ilmoittautumisohjeet ja lomake, jolla voi ilmoittautua mukaan.

 

Koulutukset pidetään läsnäolevina ja paikkana on Helsingin Messukeskus. Ilmoittautumisen jälkeen tulee jokaisen ilmoittautuneen sähköpostiin tarkemmat tiedot käytännön järjestelyistä. Jokaiseen koulutukseen kuuluu ennakkomateriaali tutustumista varten ja myös yo. webinaarit toimivat hyvänä introna jokaiseen treeniin.

Jos kaipaat lisätietoja tai vaikka yrityskohtaisia treenejä, niin yhteyttä voi ottaa:

bottom of page