top of page

VAPAUDU MASKIEN TYRANNIASTA!

Kuljin kevyenliikenteen väylällä, kävellen, kävelijöiden puolella.


Kävin kahvilla, maksoin kaiken, niin kahvin kuin pullan.


Laitoin housut jalkaani lähtiessäni ulos, myös kalsarit, sukat ja kengät.


Liikennevaloissa pysähdyin, kun syttyi punainen valo.


Suojatietä kulkiessani autoilijat pysähtyivät. Heilautin kättäni kiitokseksi.


En sylkenyt vastaantulijoita naamaan.


Vastaan tuli ulkomaalaisia, enkä kutsunut heitä r*yssiksi, partalapsiksi, saati kamelinnussijoiksi.


Kotona leikin poikieni kanssa, enkä pahoinpidellyt heitä, saati komentanut heitä palveleman minua.


Otin lääkkeeni, sillä lääkäri määräsi niitä minulle sairauteen.


Kaupassa laitoin maskin naamalle.


Olen ottanut kolme rokotetta.


Käytän myös käsidesiä.


Asiakas kielsi minua saapumasta kylään, kun minulla oli korona.


Tämän kaiken tein.


Ja tein tämän kaiken siksi, että ajattelin toimivani oikein ja järkevästi ja muita kunnioittaen. Mutta nyt olen ymmärtänyt, että olen lammas. Että olen tämän nyky-yhteiskunnan narratiivin aivopesemä ihmisraunio. Että en osaa enää ajatella itse, vaan olen zombie, joka on varustettu sirulla, joka ohjaa ajatteluani valtamedian suoltaman propagandan avulla. Myös 5G liittyy tähän tahdon ohjailuun.


Mutta nyt minä näen paremmin.


Kaikki tuo, mitä tein ja kaikki tuo, miten toimin, on tyranniaa ja fasismia ja taustalla on Stalin, valtamedia, narkkaavat natsijuutalaiset Ukrainassa ja Soros. Ja tietty Biden ja tunnelisotien pedofiilit ja Deep State.


Minulla on oltava vapaus. Meitä ei saa mikään rajoittaa, sillä rajat ovat sortoa! Miksi minun pitäisi

pysähtyä liikennevaloissa? Se rikkoo just mun oikeuttani liikkua! Miksi en saisi räkäistä vastaantulijaa suoraan naamalle, sillä se on mun vapautta ilmaista itseäni! Ja miksi en saisi tappaa ennakoivasti, sillä mulla on oikeus puolustaa itseäni vihollista vastaan, jonka itse määrittelen omalla tavallani ja jonka perustelen omilla faktoillani! Ja miksi minä söisin jotain antibioottia? Antibiootti on lääketeollisuuden juoni tavoitteena tukea ihmisten orjuuttamista! Sanokaa EI antibiooteille ja lääketeollisuuden vallalle! Miksi en saisi tehdä omia tutkimuksiani netissä ja päättää, mikä sairaus minulla on ja mitä lääkettä siihen tarvitsen? Ja miksi minun pitäisi käyttää jotain maskeja, sillä ne vasta tyranniaa ovatkin, pahinta, ihmistä vihaavaa totalitarismia!


Tajuatteko, ihmiset, miten me elämme muiden keksimien rajojen fasismissa ja tyranniassa? Tai siis te, lampaat, jotka ette tätä tajua, te elätte tuossa fasismissa! Minä en enää elä tuossa pimeydessä, sillä olen nähnyt valon ja minä olen vapaa. Minä en pelkästään ole vapaa, minä olen vapaus.


Tulkaa valoon, ihmiset! Teillä on oikeus, teillä on vapaus ja kaikki rajat, tavat, lait sekä moraali ovat eliitin luomia esteitä vapaan ihmisen manifestaatiolle ja aito ihminen ei noudata rajoja, eikä siten nujerru tälle valtamedian fasismille.


Tulkaa siis valoon, ihmiset! Aidossa vapaudessa ei ole fasismia. Vapaudessa on vain sinun oikeutesi ja sinun vapautesi valita itsesi. Joka hetki, muista välittämättä.


Vapaudu tyranniasta, ihminen. Ja valitse itsesi. Nyt.


0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page