top of page

KUN UPPO-NALLEKIN ON SAATANASTA

Mä oon miettinyt.


Mä oon miettinut kulkutauteihin myönteisesti suhtautuvia ja rokotehysteerikkoja.


Oon miettinyt, että on pakko olla aika saatanan raskasta elää ja olla, kun koko ajan on pelotella mitä hurjemmilla tarinoilla pedofiilielitiistä, kansanmurhasta, tunnelisodista, salaliitoista ja mystisestä valtamediasta, joka aivopesee ihmisiä. Oireellista tai ei, niin tuota pelkoretoriikkaa viljelevä kansanosa on samaa jengiä, joka on jo vuosia tarinoinut palavista ghetoista, islamisaatiosta, väestönvaihdosta, homosaatiosta, uppoavasta Lännestä ja Joe Bidenin varastetusta vaalivoitosta ja jopa Uppo-Nallen saatanallisuudesta.


Ja mikään ei pysäytä tuota pelottelun tarinaa: se elää ja se muuttuu jatkuvasti sen mukaan, mikä on kunakin hetkenä sopivaa salaliittojen ja uhan tunteen tarinoille. Eikä mikään merkitse mitään: ei edes se, että käytännössä ikinä nuo pelottelun tarinat eivät osu kohdilleen, vaan ne jatkuvalla syötöllä osoittautuvat vääriksi. Kun ei ole halua pysähtyä ja reflektoida, niin jälki on rumaa ja tyhmyys vain sakenee, sillä tarinaa on pakko jykevöittää entistä pahemmilla valheilla, jotta tunne säilyy.


Tuo pelko on kuin huume: kun siihen pääsee sisälle, sitä on pakko vahvistaa. Ja tuota pelon tarinaa ei pysäytä edes järki.


Kun peilaa pelossa lilluvan järkikriittisen massan ajattelun dynamiikkaa vaikka koronan suhteen, on helppo havaita sen luonne.


Kun korona tuli tietoon, alkoivat puheet siitä, miten kyse on Kiinan aiheuttamasta pandemiasta: Kiina on vapauttanut tarkoituksella kyseisen taudin, jotta saisi maailman polvilleen. Ei haittaa, vaikka tämä väite ei ole totta.


Sitten korona muuttuikin lääkeyhtiöiden ja pedofiilieliitin salaliitoksi, jotta eliitti saisi lisää rahaa. Eliittihän on salaliittohysteerikkojen vakiokamaa. On Illuminati, Bilderberg, vapaamuurarit ja liskot. Kyl te tiiätte.


Ja kohta koronaa ei edes ollut olemassa. Ei haitannut tarinaa, vaikka sairaalat ympäri maailma täyttyivät ja teho-osastot ylikuormittuivat. Ei haitannut, vaikka monessa maassa, joissa koronan suhteen ei toimittu, kokonaiskuolleisuus on kasvanut normaaliin verrattuna ja ei haitannut, vaikka toimenpiteillä esimerkiksi meillä Suomessa saatiin taudin levinneisyyttä ja kuolleisuus pidettyä kurissa. Se, että porukkaa ei kuolekaan koronaan, onkin pelon tarinassa vain osoitus siitä, että tautia ei edes ole olemassa ja että korona ei selvästikään tapa. Sama logiikka toki pätee vaikka ruton kanssa: kun siihen ei enää kuolla, sen on pakko olla ihan turvallinen ja ihan vaan flunssa.


Sitten oivallettiin nerokkaasti, miten koronatilastot valehtelevat: ei se korona ole tappanut, vaan kuolleet olivat jo heikkoja ja vanhoja. Eli vanhuus ja ne muut taudit tappoivat. Eli jos oli vaikka syöpä ja ihminen oli heikkona ja korona iski ja ihminen kuoli, niin syöpä oli se, joka tappoi, ei korona. Eli jos ihmisellä on vaikka tuo syöpä ja ihmiselle tulee tuberkuloosi, niin jos siihen tuberkuloosiin kuolee, niin se oli syöpä, ei se tuberkuloosi, joka tappoi. Nerokasta. Jos mä ajan kännissä tolppaan ja kuolen, en kuollut sen kännin takia, vaan olisin sen kolarin voinut ajaa joka tapauksessa, joten viina ei tapa. Ihan loogista ja pakko olla siis totta.


No, ei kai se syöpäkään ketään tapa. Kyllä se on kehon heikkoutta vaan, että ei kestä ja ihminen kuolee sydämen pysähtymiseen, ei syöpään! Liha vaan oli heikko ja oma moka, eihän nyt syöpään kuole! Puheet syövän yhteydestä kuolemiin on pelottelua ja takana on Big Pharma, joka haluaa vain pelotella, jotta saa rahaa! Ihan loogista, eiks vaa?


Sitten keksittiin, että koronatesti on epätarkka ja se ei kerro totuutta. Ja miksi kertoisikaan, sillä eihän koko koronaa ole edes olemassa, niinhän rokotehysteerikot kertoivat. Tämäkään ristiriita ei tarinaa haittaa.


Ja tarinan mukaan koko virusta ei olekaan nyt edes olemassa: sitä kuulemma ole ikinä edes löydetty. Tätä osatarinaa ei tunnu haittaavan, että koronavirus on löydetty ja eristetty monta kertaa ja ympäri maailmaa.


Sitten keksittiin, että rokote aiheuttaa uudet, tappavammat variantit. Se ei tietenkään haittaa, vaikka juuri oli todistettu jykevästi, miten koko virusta ei ole edes olemassa. Sekään ei tarinaa haittaa, vaikka viruksen luonne nyt tuppaa olemaan se, että se muuttuu. Tätä kutsutaan kansankielellä ihan vaan evoluutioksi.


Kun ihmisiä saatiin suojeltua toimenpiteillä, niin tarina muutti taas muotoaan: se onkin rokote, jolla on tarkoitus tehdä se kansanmurha. Tavoite on kuulemma saada tapettua sellaiset 2-3 miljardia ihmistä ja juuri tällä rokotteella, ei siis viruksella, jota ei edes ole olemassa, mutta silti se muuttuu eri muotoihin rokotteen takia, joten rokote on siis huono juttu.


Luonnollisesti, kun ihmiset eivät alkaneetkaan kuolemaan rokotteeseen, niin sitten keksitään sen olevankin juuri se toinen rokote, joka sitten vasta tappaa. On se ovela se pedofiilieliitti, joka sai USA:n vaalitkin varastettua!


Voisi siis yhteenvetona sanoa, että koronatarinan alussa tauti laitettiin liikkeelle, sitten yhtäkkiä virusta ei edes ole olemassa ja oikeasti on siis kyse psykoosista, jolla saadaan ihmiset ottamaan rokote, joka tappaa. Ja siis rokote, joka aiheuttaa uuden variantin viruksesta, jota ei edes olemassa, joten rokotetta ei saisi ja kannattaisi edes ottaa. Eli pedofiilieliitti on ensin laittanut liikkeelle viruksen, jota ei sitten edes olekaan olemassa, jotta saadaan jengi ottamaan rokote, joka tappaa ja joka samalla muuttaa virusta, jota ei siis ole olemassa ja jonka vuoksi rokotetta ei sitten kannattaisi edes ottaa. Aika paskan suunnitelman on se mystinen pedofiilieliitti saanut aikaiseksi, kun suunnitelma on sisäisesti ristiriitainen ja itsensä kumoava.


No, oikeasti kyse on osoitus siitä, miten hysteerinen tarina elää ja muuttaa muotoaan tilanteen ja tarpeen mukaan korjatakseen itseään, kun paskapuhe osoittautuu paskapuheeksi. Ja yhdenmukaisuus ja logiikka eivät pelon tarinassa paljoa kiinnosta: tunne ja tunteiden luonti ovat oleellisia. Tuollaiset tarinat ovat aina luonteeltaan kuin virus: ne muuttavat muotoaan reagoidessaan ympäristöönsä pysyäkseen elossa.


Mä mietin jo sitä hetkeä, kun huomataan ihmisten säilyvän hengissä sen toisenkin ja kolmannenskin rokotteen jälkeen.


Veikkaan, että hetken tuo Uppo-Nalle- kriittisten jengi palaa takaisin suuremmalla vimmalla jatkamaan vanhoja tarinoitaan islamisaatiosta ja väestönvaihdosta ja palavista ghetoista, jotta huomio siirtyisi pois koronatarinan osoittautuessa jälleen kerran vain kroonistuneeksi, kollektiiviseksi paskapuheeksi. Ja seuraava, tarina salaliittoineen ja pesäpallomailoin maustetusta vainoharhasta odottaa jo syntymistään.


Jännityksellä odotan, mistä se seuraava pelkotarina saadaan syntymään. Onko veikkauksia? Tulisiko sieltä Marsista jotain vierasta eliötä, joka tulee ja tappaa, jos ei laiteta rajoja kiinni?


0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page