Timo Soinilla on siivouspäivä #Kiemunki

27.02.2017

Laitetaan aikakirjoihin merkintä, jälkipolville kerrottavaksi: 23.2.2017 Perussuomalaiset ovat linjanneet, että kansanryhmää vastaan kiihottaminen sekä ihmisten oikeuksien puolustaminen ovat rangaistavia tekoja ja että nämä teot ovat Perussuomalaisten moraalisen kompassin mukaan saman rangaistuksen arvoisia.

Tässä linkki uutiseen: https://yle.fi/uutiset/3-9476666

Miettikää uudelleen hetki: on siis rangaistavaa puolustaa ihmisten oikeuksia ja tämä ihmisten oikeuksien puolustaminen on tekona jostain syystä paha samalla tavalla kuin ovat rasismi sekä kansanryhmää vastaan kiihottaminen.

Perussuomalaisille ihmisten oikeudet eivät ole omantunnon kysymys, vaan ne ovat kysymys ryhmäkurista, jonka rikkomisesta rangaistaan. Perussuomalaisissa rangaistaan siis siitä, että toimii moraalisesti oikein ja hallitusohjelman mukaisesti. Ja rangaistuksen asteikolla tuomio kiihottamisesta kansanryhmää on samalla tasolla kuin on hallituksen linjauksen mukaan toimiminen. 

Huomionarvoista ja omalla tavallaan paljastavaa tässä on tietenkin se, että eivät Perussuomalaiset ole tuominneet saati kitkeneet sitä oikeudessa tuomioihin asti johtanutta rasismia puolueestaan lainkaan. Jos siis oikeudessa ei olisi tuomiota tullut, ei rasismi olisi johtanut mihinkään sanktioihin, vaan salonkikeloinen rasismi johtaa vain etenemiseen puolueen hierarkiassa. Ei siis ole mikään yllätys, että Perussuomalaiset eivät toimi rasismia vastaan milloinkaan, missään tilanteessa, sillä he ovat rasisteja ja rasismi on Perussuomalaisten ainoa arvo, josta he eivät tingi. Kovat ajat paljastavat loppujen lopuksi aina sen, minkä puolesta olet valmis seisomaan. Joillekin se on ihmisarvot, joillekin se on tasa-arvo, joillekin se on rasismi.

Johdonmukaisuudesta kyseistä puoluetta ei voi tässäkään kohtaa syyttää:

-"Kun kuulutaan puolueeseen, noudatetaan puolueen ryhmäpäätöksiä. Jos niin ei tehdä, siitä rangaistaan, Soini sanoi Ylelle eduskunnassa."-

Ryhmäkuri. Rangaistus. Perussuomalaisten vaalimainos 2017. "Meillä ei ole ryhmäkuria. Omilla aivoilla ajattelu on sallittua!". He tekevät sen itse.

Laitetaan myös aikakirjoihin myös julkirasisti Terhi Kiemungin erottaminen puolueesta helmikuun 2017 loppupuolella. Terhi Kiemunki, tuo tamperelainen poliitikko, joka solvasi muslimilapsia ja joka nosti syytteen itseään vastaan ja sitten loukkaantui tulleessaan tuomituksi, erotettiin puolueesta junamatkoihin liittyneen laskutusepäselvyyden vuoksi. Hän oli siis laskuttanut saman matkan kahdesti.

Terhi Kiemungin julkisuuden suhteen perverssin luonteen vuoksi voisi epäillä kyseessä olevan vain performanssin ennen vaaleja, sillä hän ilmoitti välittömästi kuitenkin olevansa Perussuomalaisten listoilla tulevissa vaaleissa sitoutumattomana ehdokkaana. Tämä pakottaa pohtimaan sellaisen skenaarion mahdollisuutta, jossa Kiemunki ei ole enää puolueen jäsen, niin hän periaatteessa saa hän olla entistä selkeämmin rasisti ja entistä vastenmielisempi, kun ei ole enää puoluetta pilaamassa hänen poliittista sanomaansa, jonka ytimenä ovat luonnollisesti pedofiilimuslimit ja uhriutuminen. Tällä tavalla toimien Perussuomalaiset saavat todellisen täyskäden: entistä räävittömämmän Kiemungin ja erottamisesta aiheutuneen julkisuuden siivittämät äänet. Ja Tampere kiittää. Kuten koko Suomen perussuomalainen uhriutumisskenekin kiittäisi onnellisena suoltaessaan samalla entistä enemmän rasistista törkyä ja vihapuhetta nettiin. Näin Terhi Kiemungista olisikin tehty rasistisen klikin esikuva, joka esimerkillään näyttää, miten rasistinen sonta alkaakin maistumaan suklaalta. Näin sujuvasti olisi perussuomalainen moraalin skaala jälleen venytetty astetta rasistisemmaksi ja puolue voisi pestä sujuvasti kätensä, sillä Kiemunkihan ei ole enää puolueen jäsen, joten mitäänhän ei ole tehtävissä. Siedätyshoitoa koko Suomelle ollaan tarjoamassa Terhi Kiemungin muodossa. Aika ilkeä skenaario, sanoisin.

Ja jotta tämä persufarssi ei kokonaan loppuisi, niin merkittäköön aikakirjoihin kolmaskin asia. Terhi Kiemunki nimittäin jatkaa erottamisestaan huolimatta Tampereen Perussuomalaisten puheenjohtajana. Miettikää: ne ovat ihan tosissaan tämän asian suhteen. Kiemunki on Tampereen persuille niin rakas ja ihana, että eivät malta hänestä luopua. Tätä ei yksikään komediakäsikirjoittaja tässä maailmassa voisi mielikuvituksellaan keksiä itse:

-"Tampereen Perussuomalaisten hallitus on tänään kokouksessaan yksimielisesti päättänyt, että Terhi Kiemunki jatkaa yhdistyksen puheenjohtajana. Tässä vaiheessa vaalikiireitä yhdistys ei voi tehdä henkilövaihdoksia. Kiemungilla on hallituksen täysi luottamus, järjestö tiedottaa.

Järjestö kyseenalaistaa Perussuomalaisten puoluehallituksen tekemän erottamispäätöksen. Tampereen Perussuomalaisten hallituksen näkemys on, että Perussuomalaiset haittaa Perussuomalaisten vaalityötä."-

'Perussuomalaiset haittaa Perussuomalaisten vaalityötä'. Kyllä: tuo on ihan aito ja oikea lainaus.

Todellisuus on toki hieman erilainen. Perussuomalaisten hallitus ei nimittäin voi edes valita yhdistyksen puheenjohtajaa. Tämä ihan siksi, että yhdistyksen puheenjohtajan erottaa ja valitsee vain yhdistyksen jäsenkokous, ei hallitus. Täällä oikeassa maailmassa yhdistyksen sääntöjen mukaan hallitukset eivät omatoimisesti itse täydentele itseään, vaan jäsenkokous on se päättävä elin. Ja mikä nolointa Kiemungin suhteen: paikallisyhdistyksen jäsenen on oltava puolueen jäsen. 

Tampereen Perussuomalaisten hallitus siis voi teeskennellä ja se voi väittää valinneensa puheenjohtajaksi edelleen Terhi Kiemungin, mutta väite ei voi pitää paikkaansa. Uutisessa olisi oikeasti pitänyt kertoa, että Tampereen Perussuomalaiset eivät päättäneet yhtään mitään, vaan oikeasti tarina voi korkeintaan mennä niin, että yhdistyksen hallitus haluaa Kiemungin jatkavan puheenjohtajana. Nyt uutinen antaa kuvan, että Tampereella on valittu puheenjohtaja, vaikka mitään sellaista ei edes ole pystytty oikeasti tekemään, vaan nyt he rikkovat vain omia sääntöjään sekä lakia.

Tässä kohtaa on helppo tukeutua viisaan miehen - eli Sakari Timosen -  sanoihin:

-"Puolue on tosiaan erilainen, jopa peräti erikoinen. Rasisti saa olla, natsien kanssa voi veljeillä, äärikansallismielisten tilaisuuksiin voi osallistua ja kaikille kuuluvia ihmisoikeuksia voi vastustaa. Se on sitä ajattelun ja ilmaisun vapautta, jota ei puolue- tai ryhmäkuri sido. Pitää vain varoa, että ei ole omantunnon kysymyksissä eri mieltä puolueen puheenjohtajan kanssa. Puheenjohtaja on puolueen omatunto."-

Perussuomalaiset tosiaan on hieman erilainen puolue.

Todellisuudessa Terhi Kiemunkia ei erotettu rasististen puheittensa takia saati hänen saamansa tuomion perusteella. Ja ei kai kukaan uskonut, että hänet erotettaisiin junalippujen takia, kuten nyt julkisuudessa väitetään? En minä edes usko siihen, että kyseessä olisi julkisuustempaus.

Ehei, kullanmurut.

Terhi Kiemunki erotettiin puolueesta, sillä hän on rasistina puhdas halla-aholainen. Ja Halla-aho on pyrkimässä puolueen puheenjohtajaksi tehdäkseen Perussuomalaisista lopullisesti, rehellisesti ja avoimesti Suomen Sisulaisen rasistipuolueen. Tämän vuoksi Perussuomalaisilla on käynnissä puhdistusohjelma, jossa hygieniasyistä on pistetty pihalle ja/tai estetty pääsemästä kuntavaaleihin halla-aholaisia, pitkän linjan rasisteja Kiemungista aina Jani 'Salon heteroin mies' Salomaahan asti. Syynä tähän on se, että Perussuomalaisten puoluekokouksessa jokainen paikalle saapunut puolueen jäsen on äänioikeutettu.

Puolueen ainoa omatunto ja puolueen ainoa oman mielipiteen sallittu esittäjä Timo Soini ja puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalo tietävät vallan mainiosti, että Kiemunki ja muut maakuntien Halla-ahon uskolliset Pavlovin Koirat voisivat organisoida halla-aholaisten bussikuljetuksia paikalle. Kuten he ovat tekemässäkin:

Halla-aholaiset ovat jopa haalimassa lisää jäseniä puolueeseen, jotka saapuisivat sitten puoluekokoukseen äänestämään Halla-ahoa.

Tapelkaa, saatte tupakkia!

Perussuomalaissa on syntymässä tai jo ehkä jo syntynytkin, avoin kapina Isä Soinia vastaan ja tämä antaa Timo Soinille oivan mahdollisuuden myös savustaa ja jopa erottaa itselleen epämieluisia Jussi Halla-ahon tahdottomia kannattajia pois puolueen listoilta ennen puoluekokousta. Timo Soinille on yhdentekevää, miten jotkut kunnallisvaalit menevät. Hänelle ne ainoat oikeat vaalit vuonna 2017 käydään kesän puoluekokouksessa ja ne ovat ainoat vaalit, jotka Timo Soinia kiinnostavat. Ovathan ne vaalit loppujen lopuksi myös siitä: A. saako Timo Soini nakkimukistaan edelleen haukata tuoretta nakkia ministerinä vaiko ei vai B. jatkaako Timo Soinin työtä joku muu kuin Jussi Halla-aho, jota Timo Soini jo muinoin kutsui 'monomaanikoksi' kannattajineen. Siihen on siis syynsä, että Timo Soinilla on siivouspäivä: hän ei halua Halla-ahoa puolueen johtoon, sillä hän tietää, miten hänen puolueelleen käy tuolloin.

Pakko sanoa, että näissä tuoreimmissa farsseissaan perussuomalaiset pitävät kyllä linjansa. He eivät kunnioita edelleenkään lakeja, mutta eivät he kunnioita edes omia sääntöjään.

Laitettakoon tämä vielä aikakirjoihin jälkipolville kerrottavaksi: tämän kaiken edessä minä olen vain hämmentynyt. He todella tekevät sen itse.

MOT.

                                              Kuva: Häiriköt - päämaja