Reino on valkoinen mies. Eli oikea ihminen.

25.01.2017

-"Nykykielellä ilmaistuna: tässä on nyt tapahtunut tällainen valitettava ääriryhmien kahakka. Yksi ääriryhmä on uusnatsit ja rasistit, joiden mielestä kaikki vääränväriset ja -oloiset pitää ajaa Suomesta ulos, väkivalloin jos eivät muuten ymmärrä lähteä. Toinen ääriryhmä on niitä vääränvärisiä ja väärin olevia, jotka yrittävät elää.

On tosi kurjaa että meillä on tällaisia ääripäitä, jotka molemmat ovat tietenkin tuomittavia, koska ei saa sanoa että olisi jotain rasismia tai väkivaltaa, koska se olisi puolueellista ja väärin.

Enemmän pitäisi keskustella siitä että jos Reino nyt haluaa hakata Ahmedin ja Ahmed ei halua että hänet hakataan, niin olisi löydettävä joku dialogi ja kompromissi ettei Reinolle tule paha mieli."- (M.H)

Reinon tunne on tärkein.

Reinon tunne on nostettava jalustalle ja sitä on ymmärrettävä.

Reinolle Reinon tunne on argumentti.

Reinon argumenttia ei saa kritisoida oikeilla argumenteilla, sillä Reinolle tulee paha mieli.

Reinon tunne on tärkein.

Reinolla on oikeus tuntea niin, että Ahmedia saa vähän hakata, sillä se on Reinon mielipide. Ei nyt ehkä henkihieveriin, mutta edes hieman. Että Ahmed muistaa, kuka on pomo. Ja jokainen mielipide on tärkeä. Paitsi Ahmedin, sillä jos Ahmed ei halua tulla hakatuksi, hän vähättelee Reinon mielipidettä ja Reino loukkaantuu.

Ja Reinolla on oikeus elää tulematta loukatuksi. Siksi Reinolla tulee olla oikeus hieman hakata. 

Reinolla on sydän kohdallaan ja hän haluaa vain avointa keskustelua. Reino ei halua hyssyttelyä. Reino haluaa, että juuri hänen tunteistaan puhutaan.

Reino tunne on ensisijainen.

Reino on etuoikeutettu, valkoinen mies. Reino kyllä tietää, miten kurjaa on tulla sorretuksi. Sillä on Reinollekin sanottu, että ei saa lyödä Ahmedia. Se on rasismia.

Reinon mielestä Reinon pitäisi saada olla Reino. Sellainen rehti Reino. Sellainen rehti suomalainen kuin Reino- aamutossu.

Reinosta tuntuu, että hän ei saa puolustaa itseään. Se on vahva tunne. Reinoa pelottaa. Pitäisi saada vähän lyödä. Miehen pitäisi saada lyödä. Ei se väärin ole.

Reinosta tuntuu, että on epäreilua, että hän ei saa lyödä. Sillä ISIS. Ja sitten on ne bussinpolttajat. Ja Vihreät. Ja homosaatio.

Homot vie Reinon identiteetin, se tuntuu Reinosta pahalta. Reino uskoo homojen tekevän hänestäkin homoja. Reino tietää, mitä islam sanoo homoista. Siksi Reino puolustaa homoja.

Mutta Reinosta homoista puhutaan silti liikaa. Reinosta tuntuu, että homot ovat liian hinttejä ja siksi ei homoja saisi suosia sallimalla heille samoja oikeuksia kuin Reinolle. Ja Reino tietää, mistä puhuu. Reino on syrjitty valkoinen mies.

Reino on valkoinen, kunnon suomalainen mies.

Reino on ihminen.

Ahmed ei ole ihminen.

Ahmed ei ole valkoinen, kunnon suomalainen mies.

Reino tietää, mistä puhuu.

Reino ei ole mitään ääripäätä. Reino on Tolkun Ihminen. Reino on rationaalinen. Reinon tunnekin on rationaalista. Moni karsastaa Reinoa, sillä Reino on aina asialinjalla ja ihmisiä pelottaa asialinja. Tai ainakin naisia. Siis niitä, jotka lähtevät miehen matkaan ja tulevat siksi raiskatuksi. Reino ei raiskaa. Reino antaa rakkautta. Reino on tunteellinen. Ja naisen pitää vastata Reinon tunteeseen, sillä muuten Reino loukkaantuu. Eikä Reinoa saa loukata.

Reinoa pelottaa. Että nainen tykkää Ahmedista. Kyllä Ahmedia pitää saada lyödä. Sillä Ahmed tuli Reinon apajille. Ja Ahmed on ISIS.

Reino on sorrettu mies omalla maallaan.

Reino tuntee, miten tuhoksi on kaikki tämä tasa-arvohomosaatiovouhotus. Kyllä Reino naisiakin kunnioittaa. Kunhan ne laittaa ruokaa ja antaa rakkautta kontallaan, silloin kun Reino käskee. Ja rakkauden jälkeen Reino itkee ja sanoo 'Äiti'. Reino on tunteellinen mies.

Reinosta asiat oli ennen paremmin. Reinot oli Reinoja ja naiset naisia. Sitten tulivat homot ja Ahmed.

Reino tietää, että huomenna Ahmed tulee. Ja islamisaatio. Ja homot tulevat ensin. Pilaamaan tämän maan, rikkomaan eheän moraalin, Reinon moraalin.

Islamisaatio tulee. Reino luki siitä netissä. Se on siis totta.

Reinoa pelottaa. Ja Reino halusi vain jutella Ahmedin kanssa:

Reinosta tuntuu, että Reinon lyyristä puhetta vaan ymmärretty. Reino puhui liian suoraan. Reinosta tuntuu, että häntä sorretaan. Ja Reino halusi vain avointa keskustelua.

Ahmed sentään ymmärsi Reinon puheen.

Ahmed ei ole enää täällä.

Ahmedilla ei ole enää hampaita suussa.

Ahmed ei puhu enää.

Hautausmaalta kun ei enää puheita pidetä.

Reino on nyt.

Reino on valkoinen mies. Oikeampi ihminen.