Rakastakaa ja rakastelkaa

17.07.2017

Tapasin viikonlopun aikana homoja. Join heidän kanssaan kaljaa, join boolia heidän kanssaan, nauroin, puhuin, kerroin huonoja vitsejä ja tanssin yhtäaikaa ahtaalla tanssilattialla ja meidän ihomme saattoivat jopa koskettaa toisiaan.

He eivät muuten puhuneet koko ajan seksistä, eivätkä siitä, millä tekniikalla ja missä asennoissa he harrastavat sitä seksiä. He eivät myöskään yrittäneet käännyttää minua, eivätkä he solvanneet minun heterouttani millään tavalla.

Tiedättekö miksi näin tapahtui?

No ihan siksi, että ne homot ovat ihan tavallisia ihmisiä. Homotkin ovat ihan tavallisia ihmisiä, joilla on ihan tavalliset elämät ja jotka ihan tavallisesti käyvät ihan normaalissa duunissa normaaliin toimistoaikaan ja jotkut homot opiskelevat ja jotkut homot ovat jotain muuta, esimerkiksi taitelijoita. Hyvin monet homot syövät myös aamupalaa ja useat homot käyvät myös aamupaskalla. Tiedän homoja, jotka juovat kahvinsa mustana ja laittavat leivän päälle kinkun ennen juustoa. Tiesittekö, että me heterot ollaan oikeastaan melkoisen samanlaisia? Mekin olemme suurimmaksi ihan tavallisia ihmisiä.

Oikeastaan: jos me ihmiset olemme jotenkin epätavallisia, niin ei se johdu lainkaan siitä, mihin reikään penistään työntää tai ottaako sitä penistä sisäänsä lainkaan. Ne eroavaisuudet johtuvat ihan vain siitä, että me nyt vaan olemme aika monimuotoinen joukko, me ihmiset.

Ja arvaatteko mikä minua vituttaa eniten?

No kaikenmaailman heteroaktiivit, joiden mielestä homous on syntiä ja pahaa ja moraalitonta ja että sitä homoutta tuputetaan kaikkialla jatkuvasti ja miten homotuputus tuntuu tosi pahalta sorrolta ja syrjinnältä. Mutta mitä muuta meille tungetaan joka perkeleen tuutista jatkuvasti ja koko ajan kuin sitä, miten pitää muistaa olla mies ja miten pitää muistaa olla nainen ja miten heterona on vaan oikeampi ja ehkä jopa eheämpi ja aidompi ihminen? 

Oikeasti: kukaan muu ei tässä maailmassa tee itsestään enemmän numeroa kuin heterot, joista pitää puhua tauotta ja joiden seksielämän pitäisi kiinnostaa meitä jumalauta kaikkia. Miksi pitäisi kiinnostaa? Meillä tavallisilla ihmisillä on omamme ja seksi on yhtä epänormaali asia kuin ovat hengittäminen, käveleminen tai flunssa. Ymmärrän toki, että usealle heterouttaan jotenkin ihmeellisenä julistavalle tolvanalle jo pelkkä kävelyn ja hengittämisen samanaikainen toteuttaminen ovat suorituskyvyn äärirajoilla ja siksi peniksen käyttäminen tuntuu Nobelin arvoiselta suoritukselta. Jos joku tässä maailmassa tuputtaa omia seksikokemuksiaan ja eri sekstailun muotojaan ja seksuaalisen kanssakäymisen keinovalikoimaansa, niin heteromies. Jos saisin euron joka kerta, kun joku urpo taas selittää kuin jotenkin uutuutena kuin pieni vauva innoissaan kakkansa äärellä, miten penistään oli tunkenut jonkun naisen pyllyreikään raakana, olisin jo rikas mies. Saahan sitä selittää, en mä sitä kieltäisi, kyllä seksijuttuja nyt aina maailmaan mahtuu, mutta älkää nyt saatana selittäkö, miten vain homot tuputtavat omaa seksuaalista kanssakäymistään kaikkialla.

Urpointa on pelätä, miten homosaatio etenee ja miten homopropaganda käännyttää terveitä heterolapsia homouteen. Jos seksuaalisuus on kerta perimän määrittelemää, niin mitä perkelelettä te oikein pelkäätte? Sillä sukupuolinen suuntautuneisuus nimenomaan on perimän määrittelemää, eikä siihen vaikuta mikään perkeleen propaganda. Me olemme, mitä me olemme.

Joten vinkuvat heterot: lopettakaa homosaatiopuheenne ja menkää vaikka kalaan. Olkaa hetki ihan hiljaa, miettikää elämässä oikeasti tärkeitä asioita ja miettikää, miltä teistä tuntuisi, jos teidän omaa luonnollista olemustanne käytettäisiin teitä vastaan ja se määriteltäisiin jotenkin vioittuneeksi?

Ja kun tulette sieltä kalasta, alkakaa kohtelemaan kaikkia ihmisiä ihmisinä. Ihmisiä ne homotkin ovat. Aivan kuten tekin olette, hyvät heterot. Minä itse aion jatkossakin edelleen jutella, tanssia, kertoa huonoja vitsejä ja nauttia hetkestä myös homojen kanssa. Kuten aion tehdä noin yleensä kaikkien niiden ihmisten kanssa, jotka nyt sattuvat samaan aikaan ja tilaan kanssani päätymään. Elämä on aika kiva olotila.

Rakastaa ja rakastelkaa. Kaikki. Nyt. Kukin tavallaan. Ja unohtakaa typeryydet.Päivi Räsänen. Ihan vaan siksi, että ajattelin Päiviä tätä kirjoittaessani.