Mitä olen kuluneen viikon aikana oppinut?

23.08.2017

Mitä olen kuluneen viikon aikana oppinut?

No esimerkiksi sen, että marokkolainen turvapaikanhakija puukottaa ihmisiä, antaa se oikeutuksen esimerkiksi töniä väärän värisiä lapsia, ampua kadulla kulkevia väärän värisiä ihmisiä värikuulapyssyllä ja yrittää puukottaa väärän väristä ihmistä kadulla.

Olen oppinut myös sen, että meidän on ymmärrettävä ja hyväksyttävä se, että marokkolaisen puukottajan ansiosta ihmiset reagoivat luonnollisena vastareaktiona jopa väkivallalla kaikkia väärän värisiä kohtaan, mutta sanoo, miten on yhtä loogista lyödä valkoista miestä turpaan, sillä Jammu- setä, syyllistyy rasismiin suomalaisia kohtaan ja hyväksyy jihadistit ja ansaitsee perseraiskauksen.

Olen myös oppinut sen, että 'luonnollinen vastareaktio' ja siten inhimillinen toiminta kaikkine heikkouksineen on vain sallittua valkoiselle, ei väärän väriselle. Väärän värisen tulee saadun palautteen mukaan olla hiljaa, nöyrä, aneleva ja täydellisen virheetön ja väärän värisen toiminta on aina selitettävissä perimällä, kulttuurilla ja uskonnolla (he eivät siis osaa ajatella itse ihmisinä, vaan ovat aina ulkoisen voiman ohjaamia, eikä sitä ohjelmaa saa heistä pois). 

Olen oppinut myös sen, että yhden marokkolaisen tekemä puukotus osoitti sen, miten 'pahimmat pelot toteutuivat', mutta kun suomalainen ampuu kolme ihmistä Imatralla tai ajaa ihmisen hengiltä Helsingissä tarkoituksella, niin kyse on vain mielenterveysongelmista, business as usual.

Olen oppinut myös, että jostain syystä rasistisen öyhötyksen kritisoiminen ja ihmisten erottelun tekeminen heidän oletetun etnsiyyden perusteella, on Turun puukottajan tekojen vähättelyä. 

Olen oppinut myös, että väärän värisen ihmisen tehdessä rikosilmoituksen, siitä ei saisi uutisoida, sillä tapahtuma ei ole vielä varma, mutta marokkolaisen puukottajan kohdalla voidaan puhua varmana jihadismista ennen kuin tekijää on edes kuulusteltu.

Olen myös oppinut, että väärän värisen mainitseminen uutisessa positiivisessa kontekstissa on väärin, mutta negatiivisessa kontekstissa se on taas oikein.
Olen myös oppinut, että kantaväestön maininta negatiivisessa kontekstissa on rasismia, mutta vastaava väärän värisen ihmisen kohdalla on vain välttämätöntä. 

Olen myös oppinut, että itsestään selvän asian 'ennustaminen' (joku väärän värinen tekee mahdollisesti joskus rikoksen), edustaa merkittävää näkemyksellisyyttä ja siksi on oikeutettua ratsastaa Turun massapuukotuksen uhreilla.

Olen myös oppinut, että turvapaikanhakuprosessin nopeuttamisen ja pullonkaulan poistamisen sijaan, turvapaikanhakijoiden laittaminen leireille saaristoon/parakkikyliin/vankilaan/ihan vaan johonkin hevonkuuseen, olisi maahanmuuttopolitiikkaa uudistavaa ja sitä raikkaasti kehittävää toimintaa. 

Olen myös oppinut, että kun pakolaisista valtaosa asuu jo jossain leireillä tai jossain muussa elinkelvottomassa ympäristössä, niin pakolaisongelman ratkaisu olisi lisätä leirejä. Leirejä on kyllä jo kokeiltu väärän väristen ihmisten poistamisesta julkisesta tilasta, mutta hieman huonoin tuloksin.

Olen myös oppinut, että islamin vastustamisessa tärkeää on puolustaa naisia ja että valkoista naista on tehokkainta puolustaa kutsumalla valkoista naista esimerkiksi 'suvakkihuoraksi'.

Olen oppinut myös, että ihmisestä tulee välittömästi riski, kun hän saa negatiivisen päätöksen turvapaikkahakemukseensa perustuen siihen, että yksi negatiivisen päätöksen saanut marokkolainen puukotti ihmisiä. Yhtä loogista olisi toki sanoa, että jokainen synnytys on aina riski, jotenka kai meidät kaikki pitää laittaa vankilaan. Just in case. Riski on olemassa.

Olen myös oppinut, että kaikesta tästä väärän värisen ihmisen toiseuttamisesta huolimatta Suomessa ei ole rasismia ja että minä itse olen rasisti suomalaisia kohtaan ja että muslimit ne vasta rasisteja ovatkin, vaikka juuri kerrottiin, miten rasismia ei ole.

Aikamoista. 

Joskus minä pohdin, että kuinka mutkalle rasistit ja muut perussuomalaiset ovat valmiita menemään omassa ajattelussaan luodessaan asioille uusia, omia tarinoitaan tukevia merkityksiä, kuten 'ei vankilaa ole pakko kutsua vankilaksi' ja täysin unohtaen logiikan ja johdonmukaisuuden ja vain siksi, että voivat itselleen oikeuttaa oman täydellisen järjettömän, omiin pelkoihinsa palautuvan ja väärän värisiä ihmisiä eriarvoisesti kohtelevan maailmanselityksensä? 

Olenpa oppinut paljon kuluvan viikon aikana. Lähdenkin tästä vankila...eiku 'saaristoon kesäleirille'.

Absurdius on nyt.