Minä olen vihaan kyllästynyt #Turku

25.08.2017

Kirjoitin pari päivä sitten siitä, miten olen oppinut asioita. Minä olen jälleen oppinut paljon asioita. Elämä on oppimista.

Minä olen edellisten oppien jälkeen oppinut esimerkiksi, että maahanmuutto aiheuttaa terrorismia. Että on maahanmuuton vika, että terrorismia on Euroopassa. Olen siis oppinut, että terrorismia eivät aiheuta valtapyrkimykset, sodat, halu vaikuttaa yhteiskuntaan osana sodankäyntiä tai vaikuttaa osana omia tavoitteita.

Ei.

Terrorismia aiheuttaa opitun mukaan maahanmuutto. Piste. Mietin, että mitä tähän mahtaa sanoa IRA, Baader-Meinhof, HAMAS, Tamilitiikerit, Loistava polku, ETA ja monet muut terroristijärjestöt, jotka kertoivat terrorismin syyksi jotain ihan muuta. Mutta suomalainen maahanmuuttokriitiikko tietää paremmin. 

Maahanmuutto. Terrorin alkulähde. Ei muita päteviä selityksiä. Ja jos olet tästä eri mieltä, symppaat jihadisteja.

Olen myös oppinut, että Turun puukottajan taustalta löytyy ja Turun puukotuksen selittää auki epäonnistunut maahanmuuttopolitiikka. Että Turun isku olisi voitu estää paremmalla maahanmuuttopolitiikalla, sillä kyseisestä tekijästä oli jo varoitettu viranomaisia usean eri tahon toimesta. Viranomaisia oli myös varoitettu Helsingin yliajajasta, joka tappoi yhden ihmisen. Ilmeisesti tämäkin johtui huonosta maahanmuuttopolitiikasta? Olen siis oppinut, että poliisin ja SUPO:n reagoimattomuus johtuu huonosta maahanmuuttopolitiikasta. Kai asia sitten näin on, sillä näin minä olen oppinut.

Olenpa oppinut hämmentäviä ajatuksia. Olen oppinut siis hyvin alleviivatusti, miten maahanmuutto siis aiheuttaa terrorismia.

Eivät siis sodat.

Eivät siis vihapropaganda ja puheet kulttuurien sodasta.

Eivät siis pitkään jatkuneet väkivaltaiset konfliktit, joiden taustalla ovat valtatyhjiöt ja taistelu resursseista ja luonnonvaroista.

Eivät siis länsimaiden pommitukset.

Eivät siis epätasa-arvo ja epäreilut maiden suhteet.

Eivät siis nationalismi ja separatismi.

Ei.

Maahanmuutto aiheuttaa terrorismin ja ilmeisesti terrorismi ja sodat eivät aiheuta ihmisen painetta lähteä pakoon, vaan ihminen vain lähtee liikkeelle ilman mitään syytä ja sitten aiheuttaa sotaa ja terroria. Mitä ilmeisimmin pakolaiset olivat siis ennen sotia, eikä päinvastoin. Ja minä kun luulin pakolaisten olevan seurausta sodista ja terrorista, mutta nyt minulle on opetettu asian olevan päinvastoin. Kyllä suomalainen maahanmuuttokriitikko tietää paremmin. Ja tietenkin Laura Huhtasaari, joka on valmiina menemään koiransa kanssa rajalle estämään terrorismin maihinnousun. Hänhän vain suojelee Suomea, sillä maahanmuutto aiheuttaa terrorismin. 

En halua edes miettiä, mitä pahaa turismi saisikaan aikaiseksi, jos terroristit keksisivät tulla tänne ihan tavallisesti. Lentokoneilla. Laivoilla. Autoilla. Eivät he niin tule. He tulevat tietenkin ilman papereita tänne ja ilmoittavat jo rajalla olevansa terroristeja heti niitä papereita kysyttäessä. Onneksi meidän kaikkien Laura on siellä rajalla kysymässä niitä papereita koiransa kanssa, niin ei terroristi tule sieltä. 

Sitä minä en vain vielä ole oppinut, että miten se maahanmuutto menee ihmisen päähän ja radikalisoi hänet. En ole vielä oppinut sitä maahanmuuton mekanismia, joka ajaa ihmisen radikaaleihin tekoihin. 

Saman logiikan mukaan esimerkiksi lienee tien vika, että ihmiset ajavat ylinopeudesta johtuvia kuolemaan johtavia kolareita. Loogista olisi siis maahanmuuttopolitiikkaan verrattuna sanoa harrastetun tiestöpolitiikan olevan kuolemien taustalla, eikö vain? Poliitikoilla on verta käsissään, sillä he sallivat nuo kolarit ja kuolemat! Mutta missä ovat vaateet teiden sulkemisesta? En kuule kenenkään huutavan: "Tiet kiinni!". No, eihän tuossa mitään järkeä olisikaan, mutta nyt opitun mukaan näin pitäisi tehdä. Täten odotankin jo Perussuomalaisilta aloitetta tietulleista ja ajokorttien tarkastuksista edellytyksenä pääväylille sekä kaupunkien keskustoihin pääsystä, jotta saadaan tappajat autoissaan kiinni. Kyllä paperit pitää tarkastaa ennen ajoväylille pääsyä!

Olen myös oppinut, että Euroopassa nähdyn terrorin osaselityksenä on myös islam.

Olen siis oppinut, että erityisesti ilman maahanmuuttoa, mutta osittain myös ilman islamin syytä terrorismia ei olisi edes olemassa. Pahinta tässä maailmassa on siis muslimien maahanmuutto. Näin minulle on nyt opetettu. 

Ja tämä siitä huolimatta, että vain murto-osa terrori-iskuista Euroopassa on elinaikanani ollut muslimien saati pakolaisten tekosia. Tämä siitä huolimatta, että Euroopan asukkaista muslimeita on sellaiset 10% ja heitä on ollut täällä aina. Mutta silti islam saa ihmisen tappamaan. Ihan tuosta vain. Se menee ihmisen päähän ja saa kaipaamaan verta. Ilman mitään muuta ilmeistä motiivia tai pyrkimystä. En tiennyt näin olevan, mutta tämänkin olen tällä viikolla oppinut. Scriptassa kuulemma luki niin ja se on tohtorin kirjoittamaa, joten sen on oltava totta. Sitä minä en vain ole vielä täysin ymmärtänyt, että miten ihmeessä me ihmiskuntana olemme saaneet aikaan maailmansotia ja terroria ympäri maailmaa aina viimeisiin vuosikymmeniin asti ilman niitä todellisia juurisyitä islamin uskoa sekä 60 miljoonaa pakolaista. Ilmeisesti aiemmin asiat vain tapahtuivat, ilman selityksiä, odottamatta ja itsekseen. Maailman lainalaisuudet ovat tosiaan muuttuneet, mutta asian on pakko olla totta, sillä näin minulle on nyt opetettu.

Olen myös oppinut, että pakolaisten auttaminen heikentää yhteiskuntarauhaa ja että pakolaisia auttavien ihmisten pitäisi laittaa 'jäitä hattuihin'. Jäitä hattuihin ei siis tarvitse laittaa heidän, jotka puhuvat vakavissaan rajojen kiinni laittamisesta, kaikkien maahanmuuttajien määrittelemisestä riskeinä, ihmisten keräämistä leireihin/parakkeihin/saaristoon (kunhan ei puhuta vankiloista). Tämänkin olen siis oppinut tämän viikon aikana.

Olen myös oppinut, että Breivik ei radikalisoitunut samalla tavalla kuin ISIS- inspiroitunut terroristi, vaikka kummatkin puolustivat omaa kulttuuriaan ja uskoivat olevansa kulttuurien sodassa. Olen oppinut, että muslimin tehdessä saman teon kuin Breivik, on muslimin teko pahempi. Olen oppinut, että imaamin harrastama vihapuhe kulttuurien sodan oikeuttajana ja siten terroristin tekojen motivaattorina on pahempaa kuin kulttuurien sodan oikeuttajien puheet Breivikin tekojen taustalla ja siksi vain näistä toinen pitäisi kriminalisoida (eli imaamin vihapuhe ja agitaatio).

Olen myös oppinut, että puheet muslimin ymmärrettävästä reagoimisesta pahuuteen ovat muslimien pahojen tekojen hyväksymistä, sillä tämä reagointi on oikeutettua vain valkoisuuden edustajalle. Me saamme reagoida, muslimi ei saa. Muslimi ei saa saadun opin mukaan loukkaantua, saati suuttua sylkemisestä hänen kasvoilleen, mutta me valkoiset saamme loukkaantua kaikille muslimeille vain siksi, että yksi mokasi (ja siksi räkä muslimin kasvoille oli vain oikeutettu, luonnollinen reaktio). Näin minulle on kerrottu.

Olen oppinut, että olemme varanneet muslimille roolin, jossa hänen pitää vain niellä kaikki, olla hiljaa ja mieluiten olla olematta olemassa, mennä pois.

Olen myös oppinut, että Suomea puolustetaan uhkaamalla tappaa. Näin kertoi minulle herra Vilhunen viesteissään:

Tolkun mies saa aina reagoida. Kun sitä ahistaa. Ymmärtäähän sen. Kukaan muu ei saa reagoida. Mihinkään. Ainakaan siihen, mitä valkoinen mies tekee. Mutta valkoisen miehen reaktio on aina oikeutettua. Luonnollinen vastareaktio. Ymmärtäähän sen, kun niitä lapsiakin pitää viedä harrastuksiin. Tolkun reagointia, isänmaallista huolenpitoa.

Minä olen oppinut paljon. Sitä minä en vain ole oppinut, mitä järkeä tässä kaikessa on.

En nimittäin ymmärrä, mitä hyvää viha on saanut aikaiseksi tässä maailmassa. Vihaa minä en ole vielä oppinut, mutta tuohon vihaan minä olen erästä laulua mukaillakseni kyllästynyt ja tuo viha saa minut hieman surulliseksi.

Minä toivon, että pääset vihastasi eroon, hyvä Marko. Ja sanon tämän vilpittömästi, kaikella rakkaudella, ihmisenä ihmiselle. Turun tapaus saa pelottaa, se saa tuntua pahalta. Mutta mene ulos, ota happea, hengitä. Alkava syksy on kaunis, siinä on ripaus kesän loppua ja annos syksyn tuntua. Naura. Vedä henkeä. Ja toista tämä kaikki niin monta kertaa, että viha ja pelko helpottaa.

Elämä voittaa kyllä, hyvä Marko.


PS. Jos ihmettelit, mistä 'sukkaryhmästä' uusi ystäväni Marko puhui, niin hän puhui ryhmästä Terrorismin ja sukkien vastainen kansanliikeryhmä. Se on ryhmä, joka naurulla terapoi maailmaa edes hieman paremmaksi ja kauniimmaksi. Se on ryhmä, jonka vuoksi taas muistin, miksi internet on ihana asia. Suosittelen liittymistä.