Minä olen oppinut

07.02.2017

Minä olen viimeisen kahden viikon aikana oppinut paljon uusia asioita.

Olen esimerkiksi oppinut, että ihmisten laittaminen leireille ilman poistumisoikeutta ihan vaan siksi, että hakee turvapaikkaa, on yksi tolkun vaihtoehto muiden joukossa. Tolkun vaihtoehtoihin ei toki kuulu turvapaikan myöntäminen, sillä opin sen olevan huonon vaihtoehdon, sillä se kuulemma lisää terrorismia (vaikka ihan oikeita terrori-iskuja ihan oikeiden turvapaikanhakijoiden tekeminä taitaa olla edelleen nolla).

Olen myös oppinut, että uimahalleihin on ihan okei mennä tiirailemaan ulkomaalaisten miesten pippeleitä, sillä sehän nyt vaan on isänmaallista. Mietin tässä hieman toki sellaista, että mitä mahtaisikaan tapahtua, jos ulkomaalaiset miehet perustaisivat vastaavia Soldiers of Pippelintuijotus- partioita? 

Olen oppinut isoilta pojilta myös, että mikäli ei ole tyytyväinen maailmanlaajuiseen terrori-iskujen uutisointiin, iskuihin liittyviin hiljaisiin hetkiin kaikkialla maailmassa ja päivittäisen puheeseen jihadistien terroriteoista, voit silti valittaa, että 'asioista ei puhuta' ja voit sanoa median olevan 'oppositiossa' ja 'aliraportoivan' terrori-iskuja ja silti voit säilyttää kasvosi tolkun ihmisten keskuudessa, jotka nyökkäilevät mukana, sillä onhan tolkun ihminen nyt huolissaan terrorista, eikä siitä voi puhua liikaa, eihän? Paitsi tietenkään Trump- fanin tekemästä iskusta Quebecissa ei tarvitse puhua lainkaan, sillä sehän ei ollut terroria, vaan harmillinen, yksinäisen suden teko.

Olen myös oppinut, että kasvisateriat koulussa ovat jokin ideologia, mutta sitä ei tietenkään ole sitten lihansyönti, vaikka kasvisruoka koulussa olisi nyt vaan yksi lisä ruokavalioon, ei mitään muuta. Kasvisruuan lisäämistä noin yleisesti voisi perustella ihan kiihkottomasti ihan tylsillä numeroillakin, mutta tolkun ihmisen mukaan kyse on ideologiasta ja lihaa on pöydästä löydyttävä, jumalauta!

Olen myös oppinut, että naisen pukeutuminen gaalaan perinteiseen miehen pukuun, on homosaatiota, kulttuurimarxismia ja osoitus kulttuurimme rapautumisesta. Tolkun ihminen opetti minulle, että naisen tulee pukeutua hameeseen, eikä mieheksi ja että silti Suomessa nainen saa pukeutua juuri haluamallaan tavalla. Ristiriita ei tee säröä tolkun ihmisen logiikkaan. Nainenhan on Suomessa täysin vapaa pukeutumaan juuri siihen mekkoon, mihin haluaa!

Olen myös oppinut huolestuneilta tolkun kolumnisteilta, että tasa-arvo on ideologista tuputusta. Olen oppinut käytännössä, että lapsia ei voi kasvattaa lainkaan, sillä lapsen pitäisi vapaasti saada itse päättää, mitä ajattelee ja lapsen pitäisi saada vain olla lapsi. Kyllä se kasvattaminen on ideologian tuputtamista ja lapsen sielun terrorisointia. Eihän aikuinen voi tietää, mitä lapsi haluaa ja tarvitsee! Kasvatuskin on tuputusta!

Olen erityisesti kuluneen viikon aikana oppinut, että esimerkiksi alaikäisen tytön sanoessa tykkäävänsä pojasta, on kyse ällöttävästä toiminnasta, jossa on taatusti ollut mukana joku setämies ja opettamassa, miten sitä munaa kuuluu vatkata ja taustalla mitä ilmeisimmin vaikuttaa Illuminati.

Olen tässä samassa myös oppinut, että perverssiä ei ole ihmisen täysin normaaliin kehitykseen kuuluvan seksuaali-identiteetin löytymisen ja tähän liittyvä äärimmäinen nuorten poikien ja nuorten tyttöjen seksualisointi. Eikä perverssiä myöskään ole tolkun oppikirjan mukaan seksuaali-identiteetin ällöttäväksi määrittely, eikä mitenkään perverssiä ole tästä pauhaaminen ja pedofilian liittäminen ihmisen perustavaa laatua olevaan ominaisuuteen, vaan perverssiä onkin yhtäkkiä se esimerkkini tytön tykkääminen, eikä se seksuaalisuudesta ylivirittynyt tolkun setämies.

Ja minä kun luulin, että tykkääminen olisi jotenkin ihana asia. Mutta väärin luulin, tolkun ihmiset kertoivat minulle jotain ihan muuta.

Minun on toki vaikeaa kuvitella, mikä tekisi pahempaa nuoren itsetunnolle ja seksuaali-identiteetille kuin tolkun ihmisen pohdinta seksuaali-identiteetin likaisuudesta. Mutta kai tolkun ihminen tietää parhaiten, että homon kutsuminen homoksi ja heteron kutsuminen heteroksi ovat pahinta, mitä nuori ihminen voi kohdata - erityisesti sen jälkeen, kun hän on jo itse kertonut asiasta.

Minä kirjoitin jo aiemmin, että antakaa ihmisten olla. Yksikään nuori poika ei kaipaa saati ansaitse jotain setää selittämään, mihin sitä pippeliä pitäisi oikeasti survoa. Yhtä ällöä olisi joku tolkun kansanedustaja selittämässä nuorelle tytölle, miten setä kyllä tietää, miten sitä munaa pitää nuoren tytön haluta.

Mitä meidän pitäisi tehdä, jotta vanhat sedät eivät olisi noin pervoja julkisesti? Miten suojata lapset ja nuoret tuollaiselta? Asioiden seksualisoiminen tuolla tavalla ei ole ihan tervettä.

Homofobia on asia, johon setien pitäisi hakea apua, ei julistaa sitä julkisuudessa.

Minulla on yksi kysymys teille, jotka tolkun ihmisinä seksualisoitte nuoria poikia ja nuoria tyttöjä ja puhutte lasten suojelemisesta ja perustelette lasten parhaaseen vedoten käytöksenne: miten te oikein kehtaatte?

Sillä oikeasti se, miltä kaikkien nuorten pitäisi säästyä, olette juuri te.

Tällaista minä olen oppinut. Oletko sinä oppinut mitään? 


NOTE! Päivitetty kieliasua ja muutama pointti tarkennettu aamulla 8.2.2017!