Kun valkoinen roska päätti kiusata apua tarvitsevaa ihmistä #AutaIhmistä

17.02.2017

-"Nykyisiä eduskuntapuolueita laajasti vastustava Suomi ensin -liike pyrkii rekisteröitymään itsekin puolueeksi. Nykypuolueista se on tehnyt yhteistyötä hajanaisesti joidenkin yksittäisten perussuomalaisten kanssa. Perussuomalaisten kansanedustaja Laura Huhtasaari vieraili eilen illalla leirimielenosoituksessa. Huhtasaari piti Suomi ensin -mielenosoittajille puheen.

- Meidän suvaitsevaiset ovat menneessä maailmassa. Me ollaan nyt sitä tulevaa, Huhtasaari valoi yhteishenkeä.

- Kansallismielisyys, terve isänmaallisuus on tulossa valtavirtaan. Kiitos siitä, että te pidätte siitä huolen, kansanedustaja hehkutti.

Jyrkästi maahanmuuttovastaisen puheensa loppupuolella Huhtasaari kyseli, ovatko eurooppalaiset niin naiiveja, että he eivät aio noudattaa omia lakejaan.

Ja seuraavana aamuna julkaistussa videossa nähtiin kuinka mielenosoituksen johtohahmo retuutettiin paikalta, kun tämä oli kieltäytynyt noudattamasta poliisin käskyjä "olennaisesti lainvastaisesti" järjestetyn kokouksen lopettamisesta."-

Näin kirjoitti Jussi Korhonen tänään blogissaan. Suomi Maidan on nyt. He puolustavat Suomea 'maahantunkeutujilta'. Ja heidän sankarittarensa on Laura Huhtasaari, tuo rasisteja komppaava selkärankainen poliitikko, joka piti puheen 'Suomi Maidanissa':

Laura Huhtasaari tukee siis 'Suomi Maidania'. 'Suomi Maidan' on lähellä Laura Huhtasaaren sydäntä. Ja Laura Huhtasaaren puolue on Suomen hallituspuolue ja Laura Huhtasaari julkisesti kannattaa pitkän linjan rasistia Jussi Halla-ahoa puolueensa uudeksi puheenjohtajaksi, jonka mielestä pakolaisongelmaan yksi potentiaalinen vaihtoehto olisi antaa ihmisten hukkua Välimereen. 

Vieläkö muuten joku väittää, että Perussuomalaiset eivät olisi rasistinen ja 'vääränlaisia' ihmisiä vihaava puolue?

Laura Huhtasaaren kysymykseen siitä, eivätkä eurooppalaiset aio noudattaa omia lakejaan, saatiin lisäksi lopullinen vastaus hänen ylistämiensä 'isänmaallisten ja kansallismielisten' mielenosoituksessa (jota he siis ihan oikeasti kutsuvat leikillisesti nimellä 'Suomi Maidan'): ei niitä lakeja tosiaan haluta noudattaa. Nämä 'isänmaalliset ja kansallismieliset' nimittäin poistettiin julkisesta tilasta, kun he eivät noudattaneet sitä lakia.

Ja tämä lakien noudattamattomuushan on toistuva trendi näiden isänmaallisten toiminnassa: he kertoivat aiemmin, miten rikollisuus räjähtää Suomessa, kun tänne tulee turvapaikanhakijoita, mutta ainoa asia, joka räjähti käsiin, ovat näiden isänmaallisten itsensä tekemä rikollisuus lähtien polttopulloiskuista aina kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. He tosiaan olivat oikeassa, että rikollisuus kasvaa, mutta he unohtivat kertoa tekevänsä sen nousun ihan itse. Jari Tervo kirjoitti näistä Laura Huhtasaaren fanittamista ihmisistä näin jo vuonna 2015:

-"Kun huuhaan linkous netissä ja rotuharhoissa onanointi rupeaa suomalaista rasistia tympäisemään, tekee mieli välillä pieksää ihmisiä, miksei myös polttaa. Suomeen on syntynyt näinä historiallisina päivinä oma valkoinen roskaväki.

Tämän huonosti koulutetun, epäterveellisesti syövän, homoja ja muukalaisia vihaavan, kulttuuria inhoavan ja omasta pseudo- ja kiihkoisänmaallisuudestaan jäykistyvän kansanosan suurin pelko on tämä: mikä tahansa maahan saapuva ihmisryhmä ohittaa heidät hetkessä sosiaalisessa hierarkiassa ja jättää heidät edelleen alimmaiseksi."-

'White Trash' on ilmiö, jossa osa ihmisistä on menettänyt uskonsa ja kunnioituksensa yhteiskuntaan. 'White Trash' on joukkona rikollinen, ennakoimaton ja ilman mitään kunnioitusta yhteiskunnan auktoriteetteihin. Tämä koskee lakia, politiikkaa sekä moraalia (kuten todistettu 'Suomi Maidaninkin toimesta).

'White Trashin' yksi elementeistä on myös ehdottomasti yltiöisänmaallisuus, joka näkyy täysin kritiikittömänä uskona oman viiteryhmänsä ylivertaisuuteen. 'White Trash' on henkilönä yleensä luonteeltaan ennakkoluuloinen ja sovinnaisuuteen pyrkivä, joka vaalii moukkamaista ultra-konservatiivisuuttaan.

Olen pohtinut viime aikoina paljon tätä 'White Trash'- ilmiötä ja sitä, onko meillä Suomeen muodostumassa vastaava 'luokka'. Enkä osaa oikein sanoa asiaan vielä mitään 100%:n varmaa, mutta jotenkin pakko asiaa on pohtia, sillä merkit tuon 'luokan' syntymisestä ovat olemassa. En siis sano, että 'White Trash' kaduillamme jo kulkee, mutta väistämättä kuvaus sopii yllättävän tarkasti itseään 'maahanmuuttokriitikoiksi' kutsuviin ihmisiin ja heihin, joita Laura Huhtasaari komppaa puhuessaan 'kansallismielisistä'. He taitavat olla jo täällä kolkuttelemassa oviamme ja he ovat jatkamassa laittomaksi muuttunutta toimintaansa:

'Matujen sotilasleiri'. Minä kuolen nauruun. Ja toivottavasti poliisi on hereillä: ei noilla ole muuta tarkoitusta kuin lietsoa vihaa ja väkivaltaa, eikä julkinen tila ole sitä varten.

On jokseenkin ironista, että ainoat laittomasti paikalla olleet ihmiset ovat olleet juuri noita isänmaallisen typeryyden veteraaneja. Lienee tarpeetonta mainita, mutta pakolaisten mielenosoitus, jota vastaan nämä isänmaan Temppeliritarit osoittavat mieltään laittomasta, siirsivät kiltisti mielenosoitustaan neuvoteltuaan poliisin kanssa asiasta. Tavalliset ihmiset kyllä noudattavat lakia, rasisteille se on aivan liian vaikeaa.

Yhtä asiaa en ole tässä valkoisen roskan liikehdinnässä ikinä ymmärtänyt: jos suomalaisia hädänalaisia halutaan puolustaa, niin miksi kuvissa näkyy miltei aina lihavia suomalaisia miehiä iPhonet kourissaan ja jotka näyttävät sekä kuulostavat joko pahasti krapulaisilta tai näyttävät jääneen juhlimaan ikuisesti vuoden -95 jääkiekon maailmanmestaruutta? Tai sitten he kuulostavat siltä, että henkisesti ollaan edelleen siellä amiksen tupakkakopilla sylkemässä maahan, uhoamassa väkivaltaa ja perseraiskauksia suomalaisille naisille ja miettimässä kateellisena, miten sillä naapurin 'karvaranteella' voi olla siistimpi bemari ja se yksi naapurin Leenakin 'antoi sille piparii ja vittu, et vituttaa, toivottavasti sai horo HIV:in'. Tuo kuva, joka valkoisesta roskasta tiivistyy heidän puheittensa kautta, on väistämättä ruma ja brutaali. Ikävä kyllä.

En myöskään ymmärrä, miten tuo joukko ihan tosissaan kehtaa huudella, miten Suomi on heidän? Kun tuollainen joukko kömpii kadulle huutamaan rasistista roskaa, se on siis Suomen 'kansan' esille tulemista? Miksi se Kansa on noin pieni? Ja miksi se on noin saatanan historiaton, sisäisesti ristiriitainen ja tyhmä? No, tähän on helppoa vastata: ei se ollut mikään Kansa tuolla 'Maidanissa', vaan siellä oli lauma rasisteja vinkumassa omaa hysteriaansa. Ja muutama ihminen ei ole Kansa.

Minulla on viesti teille, Maidanin Mahtivalkoiset: te voitte huudella, miten 'Suomi on meidän', mutta ei se ole teidän. Te saatte kadulle mukaanne maksimissaan pari sataa ihmistä hurmioitumaan omistuksestanne Suomeen, mutta viimeisen vuoden aikana teidän kanssanne vastakkaiset teemat ovat keränneet kymmeniä tuhansia ihmisiä kaduille. Kymmeniä tuhansia! Ja silti te kehtaatte huudella, miten omistatte Suomen.

Te huutelette, miten veteraanien perintöä ei kunnioiteta ja miten mummojen vaippoja ei vaihdeta ajoissa ja miten muslimit ne vaan kohtelevat naisia huonosti. Mutta ette te tee mitään minkään asian puolesta: en minä teitä ole vanhainkodissa nähnyt vapaaehtoisina mummoja auttamassa. Ette te veteraaneja ole olleet auttamassa arjen askareissaan. Ettekä te naisten hyvinvoinnin eteen ole tehneet muuta kuin tarjonneet raiskauksia. Teillä 'isäm maallisilla' on minkään konkreettisen tekemisen sijaan aina liian kiire nousta veteraanien, mummojen sekä naisten selkään tekemään politiikkaa ja teeskentelemään Parempaa Ihmistä. Te ette vain huomaa sitä, että sen veteraanin selkä ei kestä keski-ikäistä, keskivartalolihavaa miestä roikkumassa selässään huutamassa rivouksia. Siksi minä pyydän: lopettakaa jo, olette noloja.

Mitä me tavalliset ihmiset voisimme tehdä tässä kohtaa?

No, kolme asiaa:

  • Naura Suomi Maidanille. Mutta älä kuluta siihen liikaa aikaa, he eivät ansaitse sitä, mutta heidän solvaamansa ihmiset ansaitsevat, että suomalainen enemmistö näyttää selkeästi, mitä mieltä me olemme tuosta vihan lietsomisesta.
  • Älä provosoidu. Provosoituminen noiden kiihkoisänmaallisuudestaan jäykistyvän kansanosan puheista on helmiä sioille. Naura, älä provosoidu.
  • Auta. Auta. Auta.

Olisi erinomaisen tärkeää auttaa konkreettisesti ihmisiä, jotka ovat jäämässä limboon kahden maailman väliin. Me emme juuri nyt voi vaikuttaa siihen, mitä päätöksiä Migri tekee, mutta me voimme olla lojaaleja ihmisiä kohtaan ja kertoa, että me kyllä ymmärrämme, miten hankala tilanne heillä on. Siksi me voimme tukea ihmisiä tässä hetkessä ja auttaa Rautatietorille siirtynyttä turvapaikanhakijoiden mielenosoitusta. Eikä avun tarvitse olla mitään massiivista, mitään yletöntä, mitään valtaisaa, vaan apua ja tukea siinä muodossa, jossa pystyt. Vie ruokaa, vie vaatteita, vie makuupusseja, vie peittoja ja tyynyjä, juttele mielenosoittajien kanssaa, levitä sanaa siitä, mitä on tapahtunut ja mistä on kyse ja ota yhteyttä poliitikkoihin ja vetoa heihin. Pienistä puroista synty valtaisa voima, pienestä äänestä syntyy korvissa humiseva ääni.

Tämä Rautatientorin mielenosoitus tuo näkyväksi ja lihaksi ja vereksi sen politiikan, jota hallituksemme juuri nyt harrastaa. Tuo mielenosoitus on epäinhimillisen politiikan seurausta. Tuo politiikka tarkoituksella tekee ihmisistä "laittomia", tuo politiikka tekee ihmisistä näkymättömiä, tuo politiikka tekee ihmisistä toivottomia, tuo politiikka ajaa ihmiset piiloon, erottaa, luo vihaa ja katkeroittaa. Heillä ei ole mitään paikkaa, mihin mennä. Ei mitään. Ei ihmistä vain kohdella noin.

Minä pyydän, hyvät ihmiset, autetaan noita ihmisiä. Annetaan tuolle mielenosoitukselle mahdollisuus jatkua, annetaan sille näkyvä tukemme, annetaan sille mahdollisuus jatkua niin kauan, että maamme politiikka muuttuu inhimillisemmäksi.

Ja mitä konkreettista me voimme tehdä? No, esimerkiksi näin (lainaan tähän netissä kiertävää viestiä turvapaikanhakijoiden mielenosoitukseen liittyen):

-"TERVEISET KIASMA-MIELENOSOITUKSESTA, TORSTAI

Ystävät, upeaa yhteyttä. Rakkautta, sitoutumista ja rauhaa. Jatketaan. Nyt tarvitaan kaikkien tukea.

Tp-hakijayhteisö tekee esimerkillistä, upeaa ja rakentavaa työtä kansalaisyhteiskuntamme syventämiseksi ja ihmisoikeuksien puolesta, demokratian vahvistumiseksi Suomessa. Tukekaamme heitä siinä. Kaikkia tarvitaan mukaan. Luethan tämän listan ja mietit, mitä voit tehdä.

TAPAHTUNUTTA TÄNÄÄN
- Afganistanilaiset ovat tulleet mukaan, upeaa!
- Leiri siirtyi poliisien kehotuksesta toiseen paikkaan, paremmalle paikalle. Olemme nyt Rautatientorilla, luistinjään vieressä. Avotuli ei ole sallittu, teltassa ei saa olla seiniä, ja telttoja saa olla vain yksi. Lakimiehemme työskentelee asian äärellä, homma on siis hallinnassa.
- Tunnelma on toiveikas, sitoutunut ja yhteistyökykyinen
- Mielenosoituksen vieressä on luistinkenttä. Siellä voisi juhlia. Tuetaan sitä, rahoitetaan sitä, asioidaan siellä kaupassa, näytetään, että kentälle on ilo, että me ollaan tässä. Me emme halua kenenkään bisneksille haittaa mielenosoituksesta, päinvastoin.

ASIAT, JOIHIN TARVITAAN APUA TÄSTÄ HETKESTÄ ALKAEN:

RUOKA
Lämmintä ruokaa, kotiruokaa, leivoksia, semmoista mitä itse haluaisitte, jos olisitte olleet ulkona kuusi päivää. Ei sikaa. Yksi idea voisi olla ostaa buffet-lahjakortteja Kaisaniemen metroaseman ravintoloihin?

VESI
Vesitonkkia, mahdollisimman isoja. Sellaiset parhaita, joissa on hana kyljessä, mutta muukin käy.

LÄMMITYS
Tästä on oma ketjunsa seinällä. Tätä kehitellään. Lämpö olisi nyt todella tärkeää, muuten ihmiset sairastuvat. Avotuli on kielletty. Millä lämmittää maan päällä makaavaa? Pahvit koko alueelle? Miettikää tätä, please.

SÄHKÖ
Puhelimia pitäisi saada ladattua ja sähköä tarvitaan muutenkin. Miten tätä voisi miettiä? Alueen firmat, organisaatiot, muut? Clas Ohlsonilta saa niitä extra-akkuja, usb-kaapelilla liitettäviä puhelimeen, ois tarpeen nekin. Osaisiko joku edistää tätä? Voisko joku firma sponssata?
Tarvitaan myös MAC-tukihenkilö, joka osaa korjata koneesta päivityksiä ja muita ongelmia, jotka hidastavat. Perusnörtti riittää.

SOME JA MUU VIESTINTÄ
Muistakaa aina tallentaa tilanteita ja keskusteluja, joita näette ja kuulette. Toimittajat; me tarvitsemme teitä paikalle. Tulkaa. Kysykää, miksi ihmiset ovat tuolla. Olkaa paikalla kun ministerit tai Migrin edustajat saapuvat. _Tämä olisi tosi tärkeää._ Toimittajat: Voitte tässä alla ilmoittaa, jos haluatte tulla tägätyksi kaikkiin päivityksiin, jotka ovat tärkeitä. Inboksissa emme valitettavasti tällä hetkellä voi noita pyyntöjä vielä ottaa vastaan. Tiedotus paranee pian. SItä ennen tarvitsemme teiltä paljon valppautta. Kiitos.

Tänään paikalla kävi lukuisia poliitikkoja. Voisimmeko saada paikalle jotakin julkkiksia, toimittajiahan kiinnostaa vain julkkikset. Jotakin Saara Aalto -henkisiä, kaikkien sankareita, ei (vain) jakavia, poliittisia toimijoita.

LÄSNÄOLO!
Tämä on tärkeintä: tulkaa paikalle! Tarvitaan ihmisiä erityisesti öisin. Suomalaisia on jo ollut paikalla öisin, kaikki on mennyt hyvin. Ei siis mitään pelättävää. Olisi hyvä, että suomalaisia olisi aina paikalla kaksi, myös yöaikaan. Tänäkin yönä. Kaikki ovat tervetulleita. TODELLA tärkeää on myös moikkaaminen, vilkuttaminen, hymyily, tervehtiminen.

ASIAT, JOTKA OVAT KUNNOSSA JA JOIHIN EI TARVITA ERITYISTÄ APUA:
POLIISISUHTEET JA TURVALLISUUS

Muistakaa moikata ja kiittää poliiseja siitä, että he ovat paikalla turvaamassa kaikkien rauhaa. Järjestäjätaho hoitaa yhteyksiä poliisiin, meitä muita ei tarvita siinä prosessissa. AINA, jos mielenosoituksessa tapahtuu MITÄÄN uhkaavaa, edes pientä aavistusta, soitetaan 112. Tämä on erityisesti turvapaikanhakijoiden toive.

YLEISTÄ:
On vaikuttavaa, että voimme yhdessä tehdä näin paljon. What the world needs now, is love. Let us show it and learn about it from each other."-

Ensi viikoksi säätiedotus lupaa erittäin kylmiä öitä, jopa yli -10 pakkasasteita. Voisin kuvitella, että ihmisten lämpiminä pitäminen on aika tärkeää tulevina päivinä.

Auttakaa, ihmiset. Niin minäkin aion tehdä.