Herra Hakkarainen ja ämpäripäinen eskapismi #seksinukke

22.04.2017

-"Nyt kun vastakkainasettelua varmasti tulee, kun maahanmuuttajia tulee paljon ja suuri osa on miehiä, koska pakolaiset yleensä näissä maissa ovat miehiä, mitenkä ministeri taikka hallitus on tähän tilanteeseen reagoinut? Heitetäänkö sinne esimerkiksi pumpattavia barbaroita niille, että ne miehet saavat ottaa, tai jotain muuta, ettei tule raiskauksia ja tämmöisiä?"-

Herra Hakkarainen on puhunut.

Eduskunnassa.

Miettikää: tämä on normaalia puhetta vuonna 2017. Eduskunnassa. Onko ihme, että polttopullot lentävät? Sillä tämä herra Hakkaraisen puhe on mitä puhtainta vihan ja typeryyden normalisointia. Ja samalla ei tarvinne ihmetellä, miksi turvapaikanhakijoita hieman ahdistaa: kun poliittinen eliitti lyö kiilaa ihmisryhmien välille ja eristää käytännössä sekä puheiden tasolla toiseuttaen turvapaikanhakijat perversseiksi seksikoneiksi, jotka saisivat apua pumpattavista nukeista.

Ja miettikää: nämä samat rasistit väittävät, että he eivät saa Suomessa vapaasti puhua (ja siksi perseraiskaus on suvakille ihan jees).

Pohditaanpa herra Hakkaraisen viestiä hieman tilastojen kautta. Sillä minua ainakin kiinnostaa tietää:

 • paljonko maahanmuuttajat syyllistyvät 'raiskauksiin ja tämmöiseen'.
 • paljonko pakolaiset syyllistyvät kohtaan A.
 • jos me oletamme, että pumpattava nukke vähentäisi raiskauksia erityisesti pakolaisille tarjottuna, olisiko sillä merkittävää vaikutusta itse rikosten ('raiskauksia ja tämmöisiä').

Seuraavissa tilastoissa on laskettu yhteen ja erikseen raiskaukset, mutta myös kaikki seksuaalirikokset, jotta saisimme koko kuvan esille pohtiessamme herra Hakkaraisen ehdotusta ja sen potentiaalista vaikuttavuutta. Ensin suhdelukuja:

Näiden lukujen perusteella vaikuttaa, että käytännössä KAIKKI etniset ryhmät syyllistyvät kantaväestöä suhteellisesti enemmän raiskauksiin. Paitsi suomenruotsalaiset. He osaavat pitää himonsa kurissa ja ilmeisesti he eivät ainakaan kumisia nukkeja tarvitse? Tätä pitänee tiedustella herra Hakkaraiselta.

Tässä seksuaalirikosten lukemia vuodelta 2013:

Tässä rikokset jaoteltuna lasten hyväksikäytön perusteella:

Kamerun, Nepal ja Meksiko saavat rumia lukuja. Onkohan herra Hakkarainen käynyt jo seksinuket ostamassa näiden maiden edustajille Suomessa? 

Oletteko muuten kuulleet ikinä puheita siitä, miten meksikolaisia ei tulisi päästää Suomeen? En minäkään. Ilmeisesti meksikolaiset ovat sillee oikeanlaisia seksihurjastelijoita, että esimerkiksi perussuomalaiset sietävät heidän tekonsa (sillä eiväthän meksikolaiset nyt ainakaan muslimeita ole ja nuo nepalilaisetkin ovat niitä kivoja tyyppejä, eivät mahdu pahuuden arkkityypin eli muslimin rooliin millään tavalla)?

Raiskausten suhteen lukemat näyttävät tältä:

Irak. Afganistan. Nigeria. Turkki. Entinen Jugoslavia. Tunisia. Mars, seksinukkeja ostamaan!

Kokonaisuutena vaikuttaa siltä, että ainakin EU:n ulkopuolisilta alueilta, kuten Afrikka, Amerikka ja Aasia, tulevien ihmisten ja erityisesti näiden alueiden miesten pääsy Suomeen tulisi estää kokonaan. Tai siis vähintään pakottaa käyttämään kumista seksinukkea Suomessa ollessaan. Oseanian vieraat miehet saanevat kuitenkin vapautuksen seksinukesta ja heille sallittaneen jo aiemmin nukkevapautuksen saaneiden suomenruotsalaisten kanssa oikeus tavata ihan eläviä naisia? Vai mitä mieltä olet, herra Hakkarainen? Faktoillahan tässä on mentävä.

Mihin muuten raja vedetään, milloin seksinukke on pakollinen työkalu Suomessa asuvalle ulkomaalaiselle? Kun suhdeluku on yli 5? Tehdäänkö jako maakohtaisesti vai esim. aluekohtaisesti (esim. Afrikka, Aasia jne)? Jos jako tehdään maakohtaisesti, niin herra Hakkaraisen pitäisi heti mennä ostamaan kumiset nuket ainakin Nepalin, Kamerunin, Irakin, Afganistanin, Turkin, Iranin, Meksikon ja Tunisian kansalaisille Suomessa, jos hän välittää Suomen naisista ja lapsista.

Mietitään vielä lopuksi tätä hetki: poliisille ilmoitettiin tammi-syyskuussa vuonna 2016 yhteensä 2 545 seksuaalirikosta, mikä on noin viidenneksen enemmän kuin vuosi sitten vastaavaan aikaan.

Näistä raiskauksia oli 865 eli noin joka kolmas, seksuaalisia ahdisteluja 433 ja lapsen seksuaalisia hyväksikäyttöjä 946.

2545 ilmoitetusta seksuaalirikoksesta 1827 on sellaisia, joissa poliisilla on epäilty tiedossa.

Ulkomaalaisten epäiltyjen määrä on kaksinkertaistunut: kun vielä viime vuoden tammi-syyskuussa seksuaalirikoksista epäiltyjä ulkomaalaisia oli 246, tänä vuonna heitä on ollut yhteensä 525.

Ulkomaalaisten osuus kaikista epäillyistä oli nyt noin viidennes, kun se vuosi sitten oli reilu kymmenesosa. Mikäli ulkomaalaisten osuus lasketaan rikoksista joissa epäilty on tiedossa, ulkomaalaisten osuus on noin 29 prosenttia.

Seksuaalirikoksia, joista epäillään turvapaikanhakijoita, on ollut 129.

Yhteenvetoa:

 • käytännössä jokainen etnisyys on 'alttiimpi' raiskaukselle kuin suomalainen.
 • turvapaikanhakijoita epäillään kaikista seksuaalirikoksista tammi-syyskuussa vuonna 2016 syyllistyneen yhteensä 129:ään seksuaalirikokseen.
 • ulkomaalaisia seksuaalirikosepäiltyjä kokonaisuutena oli samana ajanjaksona yhteensä 525 henkilöä.
 • suomalaiset tekevät enemmistön seksuaalirikoksista Suomessa, noin 70%.

Mieti sitten hetki pelkästään näitä lukemia:

129.

525.

29%.

Yksikin lukema on liikaa. Jokainen teko on liikaa. Mutta näiden lukemien valossa vaikuttaa siltä, että ei herra Hakkaraista oikeasti kiinnosta raiskaukset sinällään tippaakaan. Häntä kiinnostavat - ullatus, ullatus - vain ulkomaalaisten (lue: muslimimaista tulleiden) tekemät raiskaukset ja muut seksuaalirikokset, sillä ei häntä selvästikään haittaa suomalaisten, saati muiden kivojen maiden raiskaajien teot, kun hän huolissaan on vain murto-osasta seksuaalirikoksista. Kun ainoastaan ulkomaalais... eiku muslimin tekemä raiskaus kiinnostaa, niin tuolta herra Hakkaraisen ämpäripäiseltä eskapismiltahan se näyttää. Kun suomalainen raiskaa, on se vain yksittäinen tragedia ja oikeastaan uhrin oma vika, sillä lyhyt hame, meikki sekä pitäisi nyt vaan ymmärtää antaa, kun miehenä oleminen on niin raskasta ilman pimperoa, eikä siis oikeastaan edes kiinnosta, mutta kun ulkomaalain... eiku muslimi raiskaa ja näyttää pippeliään pienelle lapselle, on kyse koko kulttuurin vammasta, josta yksikään sen edustaja ei pääse eroon. Ja siksi: rajat kiinni muslimeilta ja täällä oleville seksinukkeja.

Ja minä sanon: vastuutonta puhetta.

Me emme saa, eikä meidän kannata unohtaa, että sosioekonomisten muuttujien jälkeisten vakiointien (ks. ylin kuva tässä tekstissä) jälkeen jäävät erot eivät tee itse populaatioon kuulumisesta rikollisuutta selittävää tekijää. Etniseen ryhmään kuuluminen sinällään ei vielä selitä ryhmän rikosalttiutta, eikä johonkin etniseen ryhmään kuuluminen voi leimata kaikkia ryhmään kuuluvia yksilöitä ja siksi etnisyyden korostaminen esimerkiksi raiskaustilatoissa on tarkoituksellista, leimaavaa demagogiaa, jonka ainoa todellinen peruste ovat suhdeluvut, eivät tekojen saati tekijöiden absoluuttiset määrät. Muistakaa, että rikoksiin ja erityisesti raiskauksiin syyllistyy loppujen lopuksi vain promilleissa laskettavissa oleva määrä ihmisiä eri populaatioista. Väännän tämän vielä rautalangasta: promilleissa.

Varsinaisten selittävien tekijöiden havaitsemiseksi tarvitaan kuitenkin läpileikkaus rikoksista tuomittujen motiiveista, heidän ajattelustaan sekä heidän elämänhistoriastaan ja siksi yksinkertaistava etnisyyden korostaminen ja etnisyyden perusteella kumisen seksinuken tarjoaminen vie huomion vain vääriin asioihin (ja ilmeisesti poliittisesti tarkoituksella).

Maahanmuutto ja pakolaisuus itsessään irrottaa ihmisiä sosiaalisista verkostoistaan ja tämä on prosessi, joka kohottaa rikosalttiutta kaikkialla maailmassa. Muita tekijöitä, joita tilastojen kautta on vaikea tuoda esille, ovat esimerkiksi kulttuuriset, kuten ympäristön asenteisiin liittyvät tekijät, monenlaiset kielteiset elämänkokemukset, maahanmuuttajien kohdalla muuttoprosessi, traumaattiset kokemukset, rasismin ja syrjinnän kohteeksi joutuminen, syrjäytyminen, turhautuminen, osattomuuden tunne, huonot perhesiteet ja sitten vielä yksilön ominaisuudet. Nämä tekijät ovat suurimmaksi osaksi myös niitä, joilla voisi osaltaan myös selittää, ymmärtää ja pyrkiä ennaltaehkäisemään ihan suomalaistakin rikollisuutta.Ja kriminologisten tutkimusten mukaan ainakin seuraavat asiat ovat selittämässä ihmisen alttiutta rikoksiin kaikkialla maailmassa:

 • antisosiaaliset persoonallisuustekijät
 • päihteiden ongelmakäyttö
 • vanhemmuuden puute (rajojen puute, kurin puute jne.)
 • perheväkivalta
 • väkivallan hyväksyttävänä pitäminen(tämä voi liittyä myös alakulttuuriin)
 • matala koulutustaso

Kun tähän yhdistää yllä aiemmin mainitut muuttujat ympäristön asenteista lähtien, niin alkaa hahmottumaan verrattain selkeä sekä tuttu kuva ns. 'väliinputoajuudesta', joka ei palaudu sen enempää suomalaiseen kulttuuriin kuin mihinkään etnisyyteenkään, vaan on ihmisen luoman kulttuurin yleismaailmallinen ilmiö.

Herra Hakkaraisen puheet ovat sinällään ymmärrettäviä puheita, sillä ovathan ne hänen puolueensa linjan mukaisia noin yleisellä tasolla: Perussuomalaisen puolueen edustajia kun tuppaa kiinnostamaan erityisen aktiivisesti seksilelut, miesten vessat, homokyyläys, yleiset saunat, homosaatio, homostelu ja kirkon kannustaminen eettisesti arveluttavaan toimintaan silloin, kun kyse on homoista. Seksi itsessään ja erityisesti eri tavat harrastaa seksiä tuntuvat tosiaan olevan perussuomalaisen politiikan yksi ydinaiheista, joten omimmalla alueellaan herra Hakkarainen tässä on ja hyvä ja kannatettava puoli herra Hakkaraisen puheissa tällä kertaa oli lisäksi se, että hän mitä ilmeisimmin puhui syvän kokemuksen rintaäänellä. Ja minusta on vain hienoa, että hän on saanut avun paineisiinsa pumpattavasta nukesta.

Mutta omasta kokemuksesta ei voi tehdä yleistävää päätelmää. Ongelmaksi muodostuu myös se, että mitään mahdollisuutta testata etukäteen sitä, kenen paineita ja elämää pumpattava nukke helpottaa, joten ainoa mahdollinen tapa saada täysi hyöty pumpattavan nuken lempeydestä, olisi pakottaa jokaisen miehen, joka Suomessa asuu, purkautumaan pumpattavan nuken aukkoihin erikseen määritellyin ajanjaksoin viranomaisen valvoessa suoritusta. Tämä siis silloin, jos oikeasti haluaisi vähentää seksuaalirikoksia ja jos ihan oikeasti kuvittelisi, että seksinukke on ratkaisu niihin. Tämä 100%:n kattaminen olisi välttämätöntä, sillä tekijöiden määrät ovat niin pieniä, ettei niitä pysty mitenkään raakkaamaan pois yksittäisestä populaatiosta.

Oikeasti: ei tuo seksinukke ole siis sittenkään kovinkaan järkevä ehdotus seksuaalirikollisuuden ehkäisyyn, herra Hakkarainen.

Murheelliseksi tämän koko 'pumpattava nukke'- keskustelun tekee se, että minun kritisoidessani sitä, minun puheeni on vain 'suvakin länkytystä', mutta herra Hakkaraisen puhe on Suomen hallituksen linja ja herra Hakkaraisen puhe on vain asiallista maahanmuuttokritiikkiä. Miettikää, miten pimeäksi on meininki mennyt Suomessa vuonna 2017.

Ämpäripäinen eskapismi. Nyt.

MOT.

                                  Perussuomalaista maahanmuuttokritiikkiä.