Feminismi on askel kohti helvettiä! #SaudiArabia

25.04.2017

Saudi-Arabia on valittu YK:n naisten oikeuksia käsittelevään valiokuntaan. Jäsenyys on nelivuotinen. Asiasta kertoo julkaisussaan The Independent-lehti.

Islamilaisessa äärikonservatiivisessa maassa on suuria eroja miesten ja naisten välillä.

"Jokaisella saudinaisella on oltava miespuolinen valvoja, joka tekee kaikki kriittiset päätökset hänen puolestaan ja valvoo naisen elämää kuolemaan asti", kertoo UN Watchin johtaja Hillel Neuer.

Saudi-Arabian jäsenyys otettiin ilolla vastaan Suomessa: 

"Kyllä jokainen mielipide on yhtä arvokas ja kaikkien kanta tulee ottaa huomioon yhteiskuntaa rakennettaessa", kommentoi uutista eduskunnan käytävillä kansanedustaja Tolkun Ihminen. "Jos me alamme syrjiä ihmisiä heidän mielipiteensä vuoksi, niin fasismiahan se on", jatkoi Tolkun Ihminen.

Maailman talousfoorumin raportin mukaan Saudi-Arabia on maailman epätasa-arvoisimpien maiden listalla sijalla 134. Se on maailman ainoa maa, jossa naiset eivät saa ajaa autoa tai omistaa ajokorttia.

"Saudi-Arabia on yksi niistä 45 maasta, jotka toimivat komissiossa naisten oikeuksien edistämisen, naisten elämänlaadun sekä maailmanlaajuisten sukupuolten ja naisten vaikutusvallan lisäämiseksi", YK toteaa.

Tolkun Ihminen ei näe tässä mitään ongelmaa: 

"Sanoohan sen tolkkukin, että ihmisiä pelottaa nainen liikenteessä ja kun niitä lapsia pitää harrastuksiin kuljettaa, niin onhan siinä ovat riskinsä, että nainen on ratissa. On niitä kuukautisia ja kaikkea ja naisen luonnollinen paikkahan on kotona".

UN Watchin mukaan maaliskuussa Saudi-Arabiassa järjestettiin "Girls' Council", mutta tilaisuudessa oli vain miehiä ja naiset pidettiin erillisessä tilassa.

"Miksi naisia olisi pitänyt ottaa mukaan? Kyllä asioista pitää päättää asiantuntijuuden perusteella, ei sen perusteella, mitä ihmisen haarojen välistä löytyy. On naista syrjivää väittää jotain muuta ja emmehän me halua ketään tässä yhteiskunnassa syrjiä, vaan kaikilla naisilla pitää olla yhtäläinen oikeus olla nainen ja miehen pitää saada olla mies. Tasapuolisesti", pohtii Tolkun Ihminen.

Tolkun Ihmisellä on myös selkeä kuva feminismistä yhteiskunnallisena ongelmana:

"On vaarallista vihapuhetta lietsoa puheita, joissa naiselta vietäisiin luonnonjärjestyksen hänelle suoma oikeus olla nainen. Ei tuollainen vihapuhe kuulu demokraattiseen ja lakia kunnioittavaan yhteiskuntaan! Kyllä feminismi on perusluonteeltaan vihaa lietsovaa ja yhteiskuntarauhaa rikkovaa puhetta ja feminismi on askel kohti helvettiä ja Saudi-Arabia on oiva esimerkki siitä, miten yhteiskunnan epäsuotuisa aines on saatu kitkettyä ja maa on rauhallinen".

Saudi-Arabia kuuluu jo YK:n ihmisoikeusneuvostoon. Tämä on Tolkun Ihmisen mukaan oikeutettua ja järkevää:

"Ihmisoikeus se on luonnollisen roolinsa mukaan toimiminenkin ja tämä asia on toiminut Saudi-Arabian ihmisoikeusihanteen perustana. Kyllä meidän pitää antaa kaikille mahdollisuus elää omalle luonnolleen optimaalisessa roolissa ja lopettaa kaikenlaiset homohömpötykset, sillä onhan homouden tuputtaminenkin tietynlaista sukupuolifasismia".

"Nyt minulla on kiire mennä Eduskunnan vessaan varmistamaan, että kaikki miehet pissaavat pisuaariin ilman turhia roiskeita oikealla tekniikalla. Suomalaista kulttuuria se on vessakulttuurikin", sanoo Tolkun Ihminen poistuessaan haastattelusta.

Suomi on edelläkävijä erilaisten mielipiteiden tasavertaisessa kohtelussa. Suomessahan rasistit otettiin hallitukseen jo vuonna 2015, sillä suomalaisessa tasavertaisuuden politiikassa kaikille pitää antaa tilaa ja kaikki mielipiteet ovat yhtä arvokkaita.

Fasismi vältetään kohtaamalla keskitiellä. Siksi on tärkeää, että Suomessakin julkisessa keskustelussa annetaan yhä enemmän tilaa eri näkemyksille. Sanoohan tämän nyt tolkkukin.

Tolkun Ihminen vierailulla Naantalissa.

PS. YLE:n alkuperäinen uutinen löytyy täältä.