Antakaa nuorten poikien olla rauhassa, senkin pervot! #Boelius

06.02.2017

Tuure Boelius kruunattiin 2.2.2017 Vuoden Homoksi.

Tuure Boelius on kertonut avoimesti elämästään ja kohtaamastaan ahdistuksesta. Siis siitä ahdistuksesta, kun hän ei oikein uskaltanut kertoa tuntemuksistaan.

Mutta hän uskalsi.

Ja minusta hän on rohkea kertoessaan tarinansa, jossa ei pitäisi olla mitään ihmeellistä. Sillä seksuaali-identiteetti ei ole mitenkään ihmeellinen asia. Meillä jokaiselle on sellainen. Ja meillä jokaisella on täysi oikeus elää omamme kanssa juuri haluamallamme tavalla.

Ja silti vielä tänään, vuonna 2017, on täysin normaalin asian kertominen ahdistavaa. Nuorelle ihmiselle seksuaalisuus nyt noin yleisestikin on vaikea ja haastava asia ja moni - minä mukaan lukien - kipuilee sen kanssa, miten sitä oikein uskaltaisi kohdata toista ihmistä. Uskokaa tai älkää, niin juuri Tuuren ikäiset lapset kamppailevat seksuaalisuuteen liittyvien ongelmien ja pelkojensa kanssa.

Omaan seksuaalisuuteen kasvaminen nyt vain on kohtuu rajua ja haastavaa, sillä siinä tiivistyy niin paljon: siirtymistä lapsuuden turvasta pois kohti aikuisuutta, epävarmuutta kaikesta mahdollisesta, itsetuntohaasteita, irtautuminen vanhemmista, finnit naamassa, spontaanit stondikset, Samantha Foxin tissit ja pelko siitä, että kaverilla alkaa kasvaa karvat aikaisemmin kuin itselle. Tuo lapsuuden loppu on hyvin brutaalia aikaa ihmisen elämässä, eikä meistä kukaan säästy siltä. Mutta me tarvitsemme sen, sillä se myös valmistaa meitä loppuelämäämme varten.

Mieti tässä kohtaa ympäristöä, jossa nuoren pojan kertoessa, miten hän tykkää naapurin Veerasta, suhtaudutaan avoimen hymyillen ja huokailemalla: "Aww, voi noita nuoria, onpa suloista". Ja hymiöt perään. Onhan se nyt suloista ja lutusta. Käsi kädessä kulkevat ja pussailevat.

Ja onhan tietenkin vain ihanaa, 14-vuotias tyttö sanoisi tykkäävänsä jostain pojasta (onhan se nuori rakkaus nyt oikeasti aika kaunista, kuten rakkaus nyt yleensäkin on), mutta sanopa poikana sama asia, niin oletkin pervo ja matkalla kohti Gomorraa suoraan viikonlopun orgioista, jonne homoaivopesu sinut vei ja lastensuojelu on pettänyt! Sanopa nuorena poikana tykkääväsi Teuvosta, kun nimesi on Jussi! Silloin osan ihmisistä aivot lyövät tyhjää. Ei irtoa hymiöitä. Ei kumpua huokauksia. Kumpuaa oksennusta. Tuo onkin pervoa. Ällöä. Sairasta. Jokin ideologia on varmasti pilannut pojan. Homosaatio. Pakkotuputusta. Mitä seuraavaksi? Kasvisruokaa? Hyi saatana.

Uskokaa tai älkää, niin ihmisen normaaliin kehitykseen kuuluu vaihe, jossa seksi nyt vain alkaa kiinnostamaan. Ja me kaikki olemme sen käsitelleet tavallamme ja me kaikki nyt suunnilleen olemme oppineet elämään sen kanssa. Mutta nuoren ihmisen ahdistusta omasta identiteetistään ei ainakaan helpota se, että suomalaiset, aikuiset ihmiset, jopa kansanedustajatasolla, pitävät nuoren pojan homoseksuaalisuutta ällöttävänä ja jotkut vihjaavat tämän liittyvän jopa pedofiliaan (ks. myös kuvat alhaalla):

-"Viime torstaina 2.2.2017 Savoy-teatterissa järjestettiinvuosittainen QX-homolehden Gay Gaala. Gaalassa Suomen evankelis-luterilaisen kirkon Helsingin hiippakunnan piispa Irja Askola luovutti vuoden homo -tittelin 15-vuotiaalle YouTube-videoiden tekijälle ja Turun kaupunginteatterin Tom of Finland -näytelmän esiintyjälle Tuure Boeliukselle. Ehdokkuuden perusteena oli ilmeisesti se, että Boelius oli julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa oli avoimesti kertonut homoudestaan.

Seksuaalisuus on jokaisen oma yksityisasia ja siihen minulla ei ole nokan koputtamista. Ongelmalliseksi asian tekee, kun julkisesti seksuaalisuuden kanssa painii alaikäinen, suojaikärajan alittava lapsi, jota koskee lainsäädännön erityinen suoja. Vielä ongelmallisemmaksi tilanne muuttuu, kun lapsi seksualisoidaan vuoden homo -tittelillä aikuisten järjestämässä tilaisuudessa.

Minua kummastuttaa, että yksikään lastensuojelutaho ei ole ottanut kantaa Boeliuksen nimitykseen. Väestöliitto esimerkiksi ilmoittaa nettisivuillaan, että "Tärkein lapsen seksuaalinen oikeus on saada kehittyä omassa tahdissa ja häiritsemättä, tuettuna ja suojattuna omanlaiseen seksuaalisuuteen." Minkälaista rauhaa tarjoaa julkinen vähemmistöseksuaalisuuden korostaminen samalla, kun kauhaansa soppaan työntää vanhoillisen uskonnollisen yhteisön johtaja papinasussaan? Tilanteesta välittyy hyvin ristiriitainen kuva.

Olen sitä mieltä, että tilaisuudessa olisi sen luonteen vuoksi pitänyt olla 18-vuoden ikäraja ehdokkaissa. Viikonlopun jälkeen tulen olemaan lapsiasiavaltuutettuun yhteydessä selvittääkseni, onko tässä asiassa toimittu lain ja hyvän maun puitteissa."-

Miettikää: kun nuori poika paljastuu olevansa homo, miettii kansanedustaja heti seksiä ja sitä, että lakia on rikottu ja että kyse on K18- luokan asiasta.

Miettikää, miten helppoa on tällaisessa ympäristössä olla ihan vaan oma itsensä? Varsinkin, kun olet vielä nuori ja epävarma.

Huomaatteko oikeasti, mitä herra Ronkainen oikeastaan sanoi meille?

Hän sanoi, että 'homoseksuaalisuus' ei ole 'omanlaistaan', vaan jotain ihan muuta. Homous ei ole herra Kansanedustajalle 'omanlaistaan', vaan jotain mystistä 'vähemmistöseksuaalisuutta'. Homous ei siis ole 'oikeaa' seksuaalisuutta, eikä oikea seksuaali-identiteetti, vaan jotain 'toista' ja 'vierasta', jota ei pitäisi alaikäisen joutua edes kohtaamaan ja ilmeisesti ajatus on, että homoksi ei 'tulla', jos saa elää rauhassa ilman 'vähemmistöseksuaalisuuden' korostamista?

Tämä on kyllä outoa. Onko minun 'heterouteni' sitten jotain sallitumpaa 'enemmistöseksuaalisuutta'? Miksi? Minä kun luulin, että kyse on ihan vaan omasta suuntautumisestaan, joka on yksilön ominta omaa, eikä meille kenellekään kuulu, tykkäämmekö me Pirkosta vai Pertistä vai jopa kummastakin.

Herra Ronkainen perversoi homoseksuaalisuutta, sillä hänen mukaansa 16- vuotias, joka on näytellyt Tom of Finland- elokuvassa, on tekemisissä asian kanssa, joka on K18- luokiteltua perversiota. En voi olla pohtimatta, että luuleeko arvon kansanedustaja tosiaan, että homous on jotain pervoilua, jota voi harrastaa 'alan' paikoissa, joissa ikäraja on K18?

Kai ainoa oikea tapa olisi kieltää yhteiskunnasta myös julkinen hetenormatiivisuus ja kaikki muukin seksuaalisuuteen vihjaava viestintä ihmisiä ohjaavina pakkoideologioina, sillä 'lapsen seksuaalinen oikeus on saada kehittyä omassa tahdissa ja häiritsemättä, tuettuna ja suojattuna omanlaiseen seksuaalisuuteen'? Ronkainenhan sanoo tässä, että kaikenlainen pakkoideologia tulisi olla kiellettyä, sillä jokaisen tulisi edetä omalla tahdillaan. Ja tämähän on oikein mainio ajatus! Ronkainenhan on sukupuolineutraalin kasvatuksen kannattaja, eikö vain? Anna palaa, Jari, lakialoitteita kehiin!

No, ei herra Ronkainen tietenkään ole sitä mieltä, että ideologiana heterotuputus tulisi kieltää, sillä herra Ronkaiselle ja muille heterotuputtajille 'heterous' on lähtökohta, se on 'normaali' ja 'tavoitetila' ja homous on tähän ideaaliin nähden vain persepanoa ja seksiä. Ei muuta. Ja siksi se homouden kauhistus tulisi torjua kaikin keinoin. Mutta oikeasti, toisin kuin edustaja luulee, olla homo ei ole yhtä kuin seksiä, seksiä, seksiä. Homotkin osaavat hillitä itseään - tai olla hillitsemättä - ihan samalla tavalla kuin me pakkotuputetut heterotkin. Homoseksuaalisuus on seksuaalinen identiteetti siinä kuin heterouskin on. Ei noissa kummassakaan ole mitään ihmeellistä.

Kansanedustaja Ronkainen myös kyseli suojaikärajan perään ja aikoo olla tämän asian puitteissa olla yhteydessä lapsiasiavaltuutettuun.

No, saahan sitä ottaa yhteyttä vaikka Paaviin, jos se oloa helpottaa. Mutta tässä tapauksessa lapsiasiavaltuutettu tulee 100%:n varmuudella kertomaan herra Ronkaiselle, että ihmisellä nyt on ihan yleinen oikeus omaan seksuaaliseen identiteettiinsä, vaikka hän olisi alaikäinen ja hänellä on oikeus kertoa se ääneen ilman, että homoja pelkäävät ronkaiset ja muut ääriseksualisoijat ovat seksualisoimassa lapsiamme. Suojaikäraja ei tarkoita rajaa, jonka jälkeen vasta saa kertoa omasta seksuaalisesta identiteetistään, vaan sen on tarkoitus määritellä raja, jonka alle ei pidä mennä seksikumppaniaan täysi-ikäisenä mennä hakemaan. Ja minusta on vain huolestuttavaa, miten herra Ronkainen heti ajatteli seksiä nuorten poikien kanssa, ei ihmisen oikeutta identiteettiinsä, sillä seksuaalinen identiteetti ei tarkoita orgioita ja jatkuvaa yhdyntää. Se on vain identiteetti. Voi siis sanoa, että ainoat Tuure Boeliusta seksualisoineet ihmiset olivat niitä, jotka heti ajattelivat vain seksiä.

Surullista tässä kohtaa on, että ei herra Ronkainen ollut ainoa, joka pohti seksiä poikien kanssa:

Mihin vuosisataan me olemmekaan eksyneet?

Minä väännän teille nyt hieman rautalankaa. Hyvät ihmiset: homouden ja seksin välille vedetään jatkuvasti yhtäläisyysmerkkejä, vaikka homous ei ole seksiä. Uskokaa tai älkää, voi olla homo ja olla harrastamatta seksiä lainkaan. Homous on seksuaalinen suuntaus ja se on sitä aivan samalla tavalla kuin on heterouskin. Mutta kuinka monelle ihmiselle tulee sanasta 'hetero' heti mieleen vain mahdollisimman brutaali seksi ja ruumiinaukot ja mitä sinne aukkoihin tungetaankaan ja millä tekniikalla samalla tavalla kuin tulee näille ronkaisille ja muille ääripään seksuaalistajille sanasta 'homo'?

Hyvät ihmiset. Seksi on vain osa seksuaali-identiteettiä, jossa kyse on aina tunteiden, halujen, taipumusten, läheisyyden, unelmien ja halujen kohdistumisesta. Ja tämä koskee ihan kaikkia seksuaali-identiteettejä. Case Boeliuksessa ja siihen liittyvässä ankeassa setäilyssä, on kyse yksinkertaisesta heteronormatiivisesta asenteesta, jossa homoseksuaalisuus nähdään ensijaisesti normaalista poikkeavana seksuaalisena suoritteena, ei minään muuna. Jos homoudessa ja nuoren ihmisen seksuaalisuudessa näkee jotain perverssiä, kannattaisi ensi pohtia niitä omia perversioitaan.

Hyvät ihmiset. Vaikuttaa siltä, että joillekin ihmisille 'olla hetero' on 'oikea' ja sellainen normaali tila. Hetero on normaali ihminen ja heterot tekevät ihan normaaleja juttuja. Mutta sanopa 'homo' ja kyse onkin vain jatkuva liukuvoiteen hakemisesta makuuhuoneen pervoboksista ja ilmaisu jatkuvasta pyllyjyystöstä, eikä mikään järkevä keskustelu enää onnistu. Tämä kyvyttömyys puhua asioista vain asioina näkyy hyvinkin sujuvasti myös siinä, miten esimerkiksi puhuttaessa homojen yhtäläisestä oikeudesta avioliittoon, puheen keskiöön nousevatkin anukset ja sinne työntyvät penikset.

Homoseksuaalisuus ei myöskään ole yhtä kuin pedofilia, vaikka jotkut ovat tästäkin olleet hyvin huolissaan.

Tämä saattaa tulla monelle yllätyksenä, mutta homot ovat ihmisiä. Ihan tavallisia ihmisiä. Eikä heissä oikeastaan ole mitään sen ihmeellisempää kuin on minussa, sinussa tai naapurin Ahmedissa, Pertissä tai Kirsi-Mariassa. Ihmisiä, ei enempää, ei vähempää.

Tähän loppuun on hyvä lainata Juha Leinivaaran blogista 'Paholaisen asianajaja' lopetus myös tälle minun tekstilleni, sillä tämä lopetus tiivistää oleellisen tästä case Boeliuksesta niin erinomaisella tavalla:

-"Pidän erittäin todennäköisenä ettei Peter katsonut Tuuren videota. Muuten hän ei olisi kirjoittanut noin noloa materiaalia nimellään muiden luettavaksi.

Mitä palkinnolla Peterin mielestä oikein mainostettiin? Sitä, ettei lasten tarvitse kokea ahdistusta ja pelkoa tunteistaan vai sitä että aikuisille olisi luvallista panna lapsia? Mitä helvettiä oikein liikkui Peterin pervossa pääkopassa, jos hän sai jotenkin vedettyä mukaan pedofiilit? Ajatteleeko Peter Fryckman heti automaattisesti seksiä lasten kanssa näissä aiheissa? Kysyn vaan. 

Ja jään pohtimaan eivätkö nämä vihastuneet, närkästyneet ja kauhistelua julkisesti kolistevat ihmiset mitenkään ymmärrä minkä takia Tuure ja muut hänen kaltaisensa lapset tuntevat sitä pahaa oloa ja pelkoa ajatuksistaan?"-

Antakaa ihmisten olla ja ennen kaikkea: antakaa nuorten poikien olla. Yksikään nuori poika ei kaipaa saati ansaitse jotain setää selittämään, mihin sitä pippeliä pitäisi oikeasti survoa. Yhtä ällöä olisi herra Ronkainen selittämässä nuorelle tytölle, miten setä kyllä tietää, miten sitä munaa pitää nuoren tytön haluta.

Ja Tuure Boelius, minulla on sinulle viesti: älä välitä. Tai no, mä uskon, että tiedät jo muutenkin, että nuo vanhat sedät ovat vain hieman hukassa itsensä kanssa. Ikävä, että sinä joudut heitäkin kannattelemaan. 

Tsemppiä urallesi ja onnea vielä pystistäsi!


PS. Mika Niikko, sinun puheissasi lemuaa projektio, homofobia sekä puhdas mulkkumaisuus. Melko vastenmielistä: